Date companie
 
 
 
 

Bătuți și umiliți de polițiștii din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, acuzatii, politisti, tineri, batuti
 

Acuzații grave, la adresa unor polițiști din Capitală! Patru tineri susțin că au fost bătuți și umiliți de mai mulți subofițeri chiar în sediul Poliției, după ce vecinul unuia dintre aceștia i-a reclamat că pentru zgomotul creat în fața blocului. Oamenii legii i-au legitimat, dar au refuzat să se legitimze, la rândul lor.

GABRIELA MIU, victimă "Dupã ce le-am cerut sã se identifice si ei, unul dintre organele de Politie a spus cã nu se legitimeazã, ca nu vor muschii lui si cã din moment ce are legitimatia în piept nu se prezintã în fata unor golani."

Deranjați de întrebările tinerilor, oamenii legii ar fi devenit agresivi. Tinerii spun cã au fost duși la secție, acolo unde au trăit clipe de groază.

GABRIELA MIU, victimă "Am fost luati toti si încãtusati si târâti pe holul sectiei si bãtuti. Am cerut un pahar cu apã pentru cã intrasem în soc. Mi-au adus în gãleata în care spalaserã ei pe jos."

AMALIA IGREȚ, avocat "Nu cred cã trebuie sã suportãm asa ceva si sã trecem fãrã sã dãm importantã acestui aspect!"

Reprezentantii Poliției spun că tinerii au fost aduși la Secție, dar nu au fost agresați de angajați. Oficialii Poliției Capitalei au demarat, însă, o anchetă.

prin telefon: DIANA SARCA, Poliția Capitalei "Având în vedere aceste circumstante, aceastã sesizare a fost îndreptatã cãtre Parchetul judecãtoriei Sectorului 2, competent în solutionarea acestei cauze."

Pentru că se află la prima abatere, tinerii nu au fost amendați pentru tulburarea liniștii publice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2