Date companie
 
 
 
 

Bebeluș abandonat în toaleta unui tren, la Craiova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : craiova, tren, fetita, abandonat, bebelus
 

Un bebeluș abia nãscut a fost descoperit abandonat în toaleta unui tren, la Craiova. Polițiștii o cautã, acum, pe mama care și-a abandonat fetița. Un angajat C.F.R, care verifica trenul în gara din Craiova, a găsit o sacoșă în toaleta unui vagon și, când s-a uitat în interior, a constatat că acolo se afla un bebeluș. A sunat imediat la poliție și bebelușul a fost dus la spital.

CRISTINA GEORMÃNEANU, purtãtor de cuvânt, Spitalul de Urgențã Craiova "Copilul era învelit și așezat într-o sacoșã de rafie, deshidratat, stabilizat în departamentul de urgențe, internat în Clinica de Terapie Intensivã Nounãscuți a Spitalului Județean Clinic de Urgențã din Craiova."

Copilașul are doar câteva zile și nimeni nu știe cine ar putea fi mama.

CONSTANTIN BUDICI, comisar-șef, Poliția T.F. Craiova "Polițiștii efectueazã cercetãri pentru identificarea mamei care l-a abandonat. Mama nu a fost asistatã, iar starea fetiței este relativ bunã."

Dupã ce va fi externatã, fetița va ajunge în grija asistenților sociali. Dacă va fi descoperită, femeia riscã sã ajungã la închisoare, pentru fapta sa.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2