Date companie
 
 
 
 

Bebeluș abandonat într-o hazna imediat după naștere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, buzau, bebelus, tentativa, pruncucidere, hazna
 

A avut zile! Un bebeluș a supraviețuit în mod miraculos după ce mama sa l-a aruncat într-o hazna, imediat ce l-a adus pe lume. Copila a fost salvată de unchiul femeii, care a auzit un plânset în spatele casei.

VOX "Am auzit la WC plângând, am dat telefon iar din nou la salvare, că am gasit copilul în WC. N-a spus nimic că e însărcinată."

Tânăra în vârstă de 29 de ani era acasă cu unchiul său, care a observat ca femeia sângera când s-a întors de la toaletă. Bărbatul a sunat imediat la 112, iar tânăra a fost dusă la spital. La scurt timp, a descoperit fetița în hazna. Până a venit o altă ambulanță, unchiul tinerei, împreună cu câteva vecine, au spălat fetița, care ulterior a fost dusă și ea la maternitate.

VOX "Ambii, și mama și copilul, sunt în stare generală bună. Nou-născutul este în secția de Neonatologie. Este în stare bună, s-a adaptat, are 3,340 kg."

Rudele sunt șocate de gestul tinerei. Oamenii spun că, deși au bănuit că femeia este însărcinată, ea a negat mereu acest lucru.

VOX "Ea zicea mereu că nu e, că nu e. Că eu mereu o întrebam, mă, ai grețuri? De ce nu le-a zis celor de la ambulanță nimic? Păi, ea nu și-a mai dat seama în momentul acela, știți și dumneavoastră, a intrat în panică."

Tânăra, care mai are acasă un băiețel de trei ani, a intrat în atenția procurorilor. Ea riscă să fie acuzată de tenativă de pruncucidere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2