Date companie
 
 
 
 

Bebeluș bătut cu bestialitate de tatăl recidivist

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tulcea, batut, tatal, bebelus, recidivist
 

Caz șocant, în județul Tulcea, acolo unde un bebeluș de șapte luni a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de propriul tată.

MIRELA MOCANU, mama bebelușului: "A venit acasã rupt în gurã de beat, ne-am culcat si dupã zece minute s-a enervat cã de ce a început sã plângã copilul. Mi l-a luat din brate brusc, l-a trântit pe pat si a început sã-i bage doua degete în gât ca sã vomite. (...) L-a dat cu capul de spãtarul patului. Copilul e vânãt aici. (...) M-a amenintat- pe el îl dau la stat si pe tine te omor, bag cutitul în tine!"

Medicii rămân rezervați în privința șanselor de supraviețurire ale micuțului.

dr. FLORIAN STOIAN, Spit. Județean Constanța "Un copil bãtut cu un traumatism cranian si la nivelul membrului superior drept. Examenul cu computerul tomofraf a arãtat sânge la nivelul creierului. (...) Copilul este somnoloent, echilibrat hemodinamic, dar pronosticul este rezervat."

ROXANA ONEA, D.G.A.S.P.C. Constanța "Pãrintii au domiciliul în judetul Tulcea. Noi am contactat sectia de politie de acolo ti Directia de Protectie a copilului, pentru a vedea dacã au preluat cazul si sã intervinã pentru a stabili o mãsura de protectie specialã, deoarece el este victima agresiunilor din familie."

Potrivit anchetatorilor, tatăl bebelușului agresat este recidivist, titrează cotidianul Telegrafonline.ro. Acesta a fost condamnat, în urmă cu 14 ani, pentru omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2