Date companie
 
 
 
 

Bebelus în stare gravă la spital

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : traumatism, bebelus
 

Un bebeluș din Arad a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral sever. După ce i-au făcut un computer tomograf, medicii au stabilit că leziunea ar fi putut fi cauzată prin lovire cu un obiect dur. Un astfel de traumatism la un bebelus de 7 luni, ridică semne de întrebare, pentru că poate fi vorba de neglijență sau abuz. Părinții micuțului au negat încă că și-ar fi agresat copilul, dar spun că l-au lăsat sub supravegherea fraților mai mari. Mama crede că micuțul ar fi fost lovit în cap cu o jucărie din plastic, de către fratele său în vârstă de un an și jumătate.

AMBIANTA mama

"N-a fost bătut doamnă, nu ne batem copiii, a fost o mică neatenție a sotului, că se juca cu el, că se joacă mai dur cu copiii 1.37 + 2.01 copilul a fost lovit de fratele lui de un an jumate cu un elicopter peste față."

Medicii sunt însă sceptici. Tatăl are altă variantă.

JANA DRUȚĂU, asistent social primăria Pancota: "Zice că a facut un fel de convulsii, el încercat să-l ia și să-i faca primul ajutor, să-i acorde primul ajutor și l-a prins de față."

ADRIAN WINER, director medical Spitalul Județean Arad: "Sugarul de 7 luni a ajuns cu un traumatism cranio-cerebral acut închis, cu episoade convulsive, a fost internat la secȚia de terapie intensiva."

Bebelusul a ramas internat la secția de neurologie. Cum parinții au declarații contradictorii, poliția cercetează cazul.

CAMELIA TUDUCE, purtator de cuvânt IPJ Arad: "S-au audiat persoanele, respectiv membrii familiei și acum s-au întocmit actele premergatoare sub aspectul savârsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, pentru tatăl acestui copil."

Dacă este vorba de o infracțiune, părinții riscă pedeapsa cu închisoare de la 3 la 7 ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2