Date companie
 
 
 
 

Bebeluș mort din cauza frigului, în localitatea vasluiană Gara Banca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, spital, banca, medici, barlad, frig, gara, murit, bebelus, deshidratat
 

Destin tragic, pentru un bebeluș de șase luni din localitatea vasluiană Gara Banca. Micuțul a murit, după ce a fost ținut în frig de mama sa, care a chemat Salvarea, însă era prea târziu. Copilul a fost găsit de echipajul de la Ambulanță în stare foarte gravă- era deshidratat, abia mai respira și avea temperatura corpului mult sub cea normală.

ANA MARIA UNGUREANU, S.A.J. Vaslui "Echipajul cu medic a gãsit un pacient deshidratat, cu respiratie agonicã, cu hipotermie medie, cãruia i-a acordat asistentã medicalã de urgentã. Bebelusul avea 31,1 grade Celsius; era o temperaturã foarte scãzutã pentru un bebelus."

Micuțul a fost transportat la Spitalul de copii din Bârlad, însă nu a mai putut fi salvat. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat exact și pentru a stabili dacă cei doi frați ai bebelușului mort, un băiețel de doi ani și o fetiță de șapte ani, sunt în siguranță.

IONEL ARMEANU ȘTEFĂNICĂ, D.G.A.S.P.C. Vaslui "Vorbim despre neglijenta pãrintilor, mama este semianalfabetã si are si ceva probleme, tatãl nu este acasã, este plecat la muncã în Spania. "

Potrivit medicilor de la Spitalul din Bârlad, copilul a fost internat de mai multe ori, în ultima perioadă, pentru diverse afecțiuni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2