Date companie
 
 
 
 

Bercea Mondial, arestat pentru 29 de zile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mandat, injunghiat, arestare, bercea, mondial, preventiva, nepot
 

Sandu Anghel, cunoscut în lumea interlopã sub numele de Bercea Mondial a fost arestat pentru 29 de zile. El a fost prins in Bucuresti si adus la Slatina unde a fost prezentat in fata magistratilor.

AMBIANTÃ "Nici nu m-au chemat la Politie pânã acum. N-au mandat, n-am fost chemat la Politie."

Bercea Mondial, suspectat cã si-ar fi înjunghiat un nepot într-un bar din Drãgãnesti Olt, era cãutat încã de joi. A fost gãsit samabata seara, la Bucuresti, în cartierul Rahova.

IANCU TÃNÃSESCU, avocat "Pentru tentativã de omor, pentru ultraj la bunele moravuri si pentru tulburarea linistii publice. Actul medical este însã incert, contradictoriu, este o notã numai."

Rudele lui Bercea, care s-au adunat în fata Parchetului de pe lângã Tribunalul Olt, sustin cã pe nepot l-a injunghiat de fapt copilul de 14 ani al acuzatului.

STELA ANGHEL, sotia lui Bercea Mondial "Bãiatul meu de 14 ani l-a tãiat. Anghel zis Mondial, da' bãrbatu' meu Bercea Mondial n-a fãcut asa ceva."

Declaratiile sunt contradictorii în cazul lui Bercea Mondial. Dupã ce mai intai familia a dat vina pe fiul cel mic al interlopului, acum un alt bãiat al lui Bercea, în vârstã de 23 de ani, si-a asumat fapta din bar. De asemenea, Felix Anghel, fratele lui Sandu Anghel, și-a schimbat declarația legată de înjunghierea fiului său. Acesta afirmă că nu Bercea Mondial este autorul faptei, ci o altă persoană, posibil unul dintre fiii acestuia, care avea un fes pe cap ceea ce a îngreunat identificarea. Procurorii sustin, însã, cã au probe împotriva lui Bercea Mondial.

EUGEN IACOBESCU, procuror "- Avem probe zdrobitoare împotriva lui. - A recunoscut? - Nu. Avem declaratii, martori, interceptãri, avem probe suficiente. Prin arestarea lui s-a tãiat subventia la multe persoane sus-puse."

Eugen Iacobescu a adaugat că va fi audiat și fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel. In plus, se va începe urmărirea penală și împotriva acestuia din urma. Bercea și fiul său Florin riscă o pedeapsă privativă de libertate între 7 ani și jumătate și 12 ani.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2