Date companie
 
 
 
 

Biciclist omorât într-un accident provocat de un șofer grăbit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, viata, franta, dosar, viteza, rovinari, munca, biciclist, automobil
 

Sfârșit tragic pentru un biciclist dintr-o localitate de lângă Rovinari! Omul și-a pierdut viața într-un accident provocat de un șofer grăbit, care mergea la muncă în Franța.

VOX "Îmi dete frate-miu telefon și-mi zise că tati e mort. Dete mașina peste el. Când veni îl găsi aicilea jos."

Accidentul s-a produs în comuna Bălteni. Biciclistul, în vârstă de 46 de ani, se îndrepta spre casă, când a fost lovit în plin de mașina care, potrivit martorilor, circula cu mare viteză. Impactul a fost atât de violent, încât omul a fost aruncat la 20 de metri distanță. A murit pe loc, iar bicileta s-a împrăștiat în bucăți.

AMBIANȚĂ "Trebuia să pună frână, trebuia să pună frână. Nu mai ai cum. Nu mai ai cum, la 100 de metri să tragă mașina? Dacă apare în fața mașinii, n-ai ce să mai faci!"

Șoferul mergea împreună cu o rudă în Franța, unde urma să lucreze în construcții. Cei doi susțin că biciclistul le-a apărut brusc în față.

VOX "- A venit un biciclist de pe partea cealaltă, n-am auzit decât buf. Atât. - Echipat? - Nu, nu, neechipat."

VOX "Accidentul de circulație s-a produs, din primele cercetări, pe sensul de mers al autoturismului. Vom continua cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment rutier."

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Ancheta continuă, pentru stabilirea tuturor detaliilor privind producerea accidentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2