Date companie
 
 
 
 

Bicicliștii care ignoră regulile de circulație, opriți de agenții de la Rutieră și amenințați cu amenzi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : reguli, circulatie, agenti, amenzi, control, rutiera, biciclistii
 

Bicicliștii nu respectă regulile de circulație! Zeci de bicicliști bucureșteni, surprinși în timp ce se deplasau pe contrasens ori traversând strada pe zebră, au fost opriți, joi-seară, de agenții de la Rutieră, în timpul unei acțiuni de control. Deocamdată, amatorii deplasărilor pe două roți, care au ignorat regulile privind circulația pe drumurile publice, au primit avertisment, urmând ca, la o nouă abatere, să scoată bani din buzunar, pentru plata amenzilor.

ANDREI CODĂU, purtător de cuvânt, B.P.R. București "Atunci când traversează pe trecere, chiar și la culoarea verde a semaforului, sunt obligați să coboare de pe bicicletă! Sancțiunea este una destul de mare! Este cuprinsă între 450 și 600 de lei."

VOX "Nu am știut! De acum, o să știu!"

VOX "- Trecerea de pietoni se traversează pe lângă bicicletă. Respecți regulile astea? - Nu, la intersecțiile semaforizate, în general, nu!"

AMBIANȚĂ "Domnule, noi am trăit în Germania, în Olanda. Nicăieri nu trebuie să te dai jos de pe bicicletă, în clipa în care traversezi! Este incomod, tot timpul să te dai jos, să te urci!"

Nerespectarea de către bicicliști a normelor rutiere se reflectă în numărul mare de accidente în care sunt implicați. Pentru a preveni astfel de evenimente, polițiștii de la Rutieră au de gând să organizeze, în continuare, acțiuni de control în trafic, pe străzile și bulevardele din Capitală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2