Date companie
 
 
 
 

Biserica de un milion de euro, sfințită la Ghimbav

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : euro, ghimbav, biserica, milion, sfintire, constructie
 

Trăim într-o țară săracă, dar ne putem lăuda cu biserici de milioane de euro! Cel mai recent exemplu vine din județul Brașov, mai exact din Ghimbav. Deși în oraș nu există creșă, policlinică sau azil de bătrâni, localitatea se mândrește, acum, cu un nou lăcaș de cult, a cărui construcție a costat nu mai puțin de un milion de euro. Două dintre cupolele acoperișului sunt din inox poleit cu aur.

VOX "- Biserica este impresionantă! Construcție, turn, acoperiș, slujire. - Investiție mare? - Pentru Dumnezeu nu este, oricât de mult."

VOX "Super de frumoasă. S-a muncit în cinci, s-a terminat foarte repede. Am ajutat-o și noi, oamenii, și primăria e foarte bogată."

Primăria orașului Ghimbav a contribuit cu aproape zece procente din fondurile necesare pentru construcția bisericii. Ceilalți bani au provenit din donații.

DOREL TOMA, primar, Ghimbav "La curte, în jur de patru miliarde jumate în bani vechi. Lucrarea o să fie grădinărit. În spate vom face un parc pentru tineret."

Un sobor de preoți a sfințit lăcașul de cult din Ghimbav. La ceremonie a fost prezent și Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza.

LAURENȚIU STREZA, mitropolitul Ardealului "Ea este mireasa lui Cristos, împodobită în mod deplin. Vă dați seama bucuria aceasta am împărțit-o cu mulți preoți care au fost prezenți aici."

Construcția lăcașului de cult cu hramul Sfinților Apostoli Petru și Pavel a durat trei ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2