Date companie
 
 
 
 

Bloc evacuat din cauza unui incendiu, la Sibiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, bloc, tanar, sibiu, fum, bunica
 

Momente dramatice, într-un bloc din Sibiu! Toți locatarii au fost evacuați de urgență din cauza unui incendiu care a izbucnit în toiul nopții, la un apartament situat la etajul doi. Acolo locuiau o bătrână și nepotul ei în vârstă de 25 de ani. Tânărul a scos-o la timp pe bunica lui din casa în flăcări și a revenit ca să încerce să stingă focul. S-a trezit, însă, înconjurat de flăcări și, ca să nu ardă de viu, s-a aruncat pe geam. În cădere, el s-a rănit grav la coloană.

VOX "Era flacăra în casă, ușa deschisă și toată lumea zbiera."

OCTAVIAN IANCU, medic, S.J.A. Sibiu "După ce a salvat-o, s-a întors să stingă incendiul, n-a mai putut respira și s-a aruncat de la etaj. Ni l-au adus nouă pe brațe la mașină."

Grav rănit, tânărul a fost transportat de urgență la spital. Acolo au ajuns și bunica sa și un copil de 3 ani, intoxicați cu fumul dens care a cuprins tot blocul.

VOX "Am deschis ușa și pur și simplu ne-a dat fumul ăla pe spate și n-am putut să ieșim până nu ne-a luat."

VOX "Am auzit o bubuitură și am ieșit afară să văd că am copilul mic. Când am ieșit am văzut fum, am urcat la etajul doi unde erau flăcări, o doamnă în vârstă culcată pe jos."

Într-unul dintre apartamente locuiește un bărbat surdo-mut, care nu a putut striga după ajutor. Pompierii i-au spart, însă, ușa și l-au salvat.

VOX "El stă deasupra și el a simțit căldura doar. El fiind surdo-mut, dacă s-a luat curentul, n-a putut să intre și atunci le-a rupt ușa și i-a scos afară."

SILVIU ALBIȘOR, purtător de cuvânt, I.S.U. Sibiu "Au fost evacuate 42 de persoane. Casa scării a fost inundată cu fum, afectând 24 de apartamente."

La fața locului au intervenit 7 autospeciale ale pompierilor și 5 ambulanțe. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită. Apartamentul în care a izbucnit incendiul a fost mistuit aproape total.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2