Date companie
 
 
 
 

Boldea a petrecut prima noapte in puscarie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, galati, recurs, arestare, boldea
 

Mihail Boldea a petrecut prima noapte în arestul Poliției Galați, după ce Instanța Supremă a confirmat mandatul de arestare preventiva. Decizia a fost contestată cu recurs, care va fi judecat in data de 2 aprilie. Până acum, deputatul adus în țară din Kenya a refuzat să facă declaratii. La sediul I.P.J. Galați, a mers fratele cel mare al parlamentarului, Valentin Boldea, care, însă, nu fost lăsat să intre.

VALENTIN BOLDEA, fratele lui Mihail Boldea "- Ce i-ați adus? - Lucruri de strictă necesitate. - I-ați adus ceva de mâncare? - Nu are dreptul, există niște restricții."

După 10 zile de sedere pe continentul african, deputatul cercetat într-un dosar de corupție privind afaceri imobiliare ilegale s-a predat duminică seara la Consulatul României din Nairobi. Boldea a venit in tara cu avionul, sub escorta si de pe Aeroportul Otopeni a fost dus direct  in fata instantei Inaltei Curti. Deputatul Boldea, care a rămas fără imunitate parlamentară, este acuzat de procurorii D.I.I.C.O.T. de fals, uz de fals și înșelăciune. Parlamentarul ar fi condus o grupare infracțională si ar fi intrat ilegal în posesia mai multor terenuri și imobile din Galați. Prejudiciul în acest caz depășește un milion de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2