Date companie
 
 
 
 

Bombă descoperită sub mall, la Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, bomba
 

Surpriză șoc, pentru muncitorii care lucrau la construirea unui mall din Galați! Este vorba despre o bombă cu greutatea de 100 de kilograme, din al Doilea Război Mondial. Oamenii au oprit imediat lucrul și au chemat o echipă de pirotehniști, care a izolat zona pe o rază de un kilometru în jurul șantierului.

MARIUS STAN, primar Galați: "E bombă, da' nu de 300, de 100, cu trei focoase. Pericolul este iminent. Întrerupem circulația, evacuare, locuitorii de la casă pentru că bomba va fi detonată, aici, pe loc."

EUGEN CHIRIȚĂ, purtător de cuvânt, I.S.U. Galați: "Este extrem de periculoasă! Nu poate fi scoasă din zona în care a fost găsită. Prezintă pericol pentru cei care o manevrează. Încercăm să minimizăm distrugerile și, în primul rând, să nu avem victime omenești."

Proiectilul de fabricație rusească a fost descoperit pe locul în care, în anii '40, se afla un aerodrom militar. În cele din urmă, specialiștii de la București au luat decizia ca proiectilul să fie mutat, în condiții de siguranță, într-un poligon aflat la 15 km de oraș, pentru a fi detonat. În zona în care a fost descoperită bomba se află și patinoarul artificial.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2