Date companie
 
 
 
 

Bonă prinsă în timp ce fura bani de la familia care o angajase

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, furt, politia, euro, dosar, copil, bona, familia, supraveghere, camera, fura, bani portofel
 

Caz incredibil la Vaslui! O bonă a fost prinsă chiar în timp ce fura bani de la familia care o angajase. Femeia a sustras în total peste cinci mii de euro, iar proprietarii au prins-o cu ajutorul poliției. Alarmați de faptul că nu își mai găseau banii, oamenii au montat camere de supraveghere și au lăsat la vedere un portofel, ca să observe ce face bona. Aceasta nu și-a dat seama că ar putea fi o cursă și a sustras banii din portofel fără să ezite.

VOX "Inițial nu mi-a venit să cred pentru că dânsa este la prima vedere o doamnă cumsecade. Am decis cu soțul să montăm camere ascunse. Bănuielile noastre au devenit adevărate."

Familia din Vaslui a angajat-o pe femeie în luna iunie și i-a oferit 800 de lei ca să aibă grijă de copil. Cei doi soți au obserat că le lipsesc bani, dar inițial nu au suspectat-o pe bonă. Întâi au dispărut bancnote mici, dar, la un moment dat, nu au mai găsit 500 de euro. Abia atunci au intrat la bănuieli! Oamenii au mers la poliție și hoaței i s-a organizat un flagrant. În imagini se vede clar cum femeia, în doar câteva secude, fură banii din portofelul lăsat la vedere, pe un raft.

MIHAELA STRAUB, purtător de cuvânt, I.P.J. Vaslui "Asupra acesteia au fost găsite două bancnote a 50 de lei fiecare, bancnote care au fost sustrase din portofelul persoanei vătămate."

Pe lângă bani, femeia, care fusese recomandată de o cunoștință a familiei, a furat și haine din casă. Prinsă asupra faptului, ea are acum dosar penal pentru furt și riscă până la 3 ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2