Date companie
 
 
 
 

Branduri de renume la prețuri mici, la cea mai mare expoziție de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată la ROMEXPO

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Octombrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : preturi, brand, expozitie, imbracaminte, Romexpo
 

Omul are nevoi și în funcție de anotimp, iar una dintre aceste nevoi este aceea de împrospătare a garderobei. Dacă se poate, cu lucruri de calitate, la prețuri accesibile. Cea mai mare expoziție de haine, cu vânzare, organizată la ROMEXPO, în București, asigură acest echilibru preț/calitate. Până pe 13 octombrie, bucureștenii, dar și și cei aflați în trecere prin Capitală, pot căuta ce li se potrivește, printre cele peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri internaționale de renume. Un detaliu important pentru buzunarul fiecăruia, prețurile pornesc de la 20 de lei. Cei care au trecut pragul pavilionului C2 de la Romexpo, pentru a vedea cum este să-ți achiziționezi un produs de calitate la un preț incredibil de mic, nu au rezistat tentației de a-și înnoi garderoba.

VOX „- Cum vi se pare târgul? - Mi se pare foarte, foarte interesant. Sunt produse foarte multe, de calitate bună, la prețuri rezonabile. Mi-am invitat toate prietenele la eveniment, prin Facebook. Eu astăzi vin a doua oară, intenționez să vin și săptămâna viiitoare și nu o să vin singură, o să vin tot cu prietenele mele.”

VOX „Prețurile sunt ok, sunt bune. Cred că în magazin le-ai găsi la un preț mult mai mare, părerea mea. Sigur, mai ales la geci. Nici nu se pune problema să iei o geacă din mall la 200 de lei. Exclus! Aici sunt 200 de lei.”

OLIVIA POPOVICI, director vânzări „Dacă nu ați ajuns până acum la târgul nostru, noi suntem aici inclusiv în acest weekend și celălalt. Dar vă așteptăm în acest weekend pentru că am scos foarte multe modele noi, foarte frumoase, la prețuri accesibile. Pulovere, gecuțe, bune pentru sezonul de afară, petru că de astăzi s-a răcit și după cum ați văzut vine toamna, iarna.  Așa că, dacă nu ați ajuns până acum, vă așteptăm cu drag la cumpărături!”

Intrarea la expoziția de îmbrăcăminte și încălțăminte de la ROMEXPO este liberă. Expoziția se va închide pe 13 octombrie, seara.


Branduri de renume la prețuri mici, la cea mai mare expoziție de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată la ROMEXPO

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2