Date companie
 
 
 
 

Brazi amplasați sub formă de inimă, în fața Spitalului „Gavril Curteanu” din Oradea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Decembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, medici, inima, oradea, brazi, pacienti, sanatatea, asociatia, curteanu
 

Eveniment în spiritul sărbătorilor de iarnă, organizat de Asociația "Sănătatea ta" din Oradea în fața Spitalului Municipal „Gavril Curteanu”, unitate sanitară suport COVID-19. În acel loc au fost amplasați, în formă de inimă, mai mulți brăduți împodobiți, astfel încât să poată fi văzuți de pacienții și cadrele medicale din spital.

CAMELIA PĂSCUI, organizator eveniment „Între pacienți, cadrele medicale și familiile celor care au pierdut lupta cu acest virus este o legătură. Această legătură este ritmul inimii. Am avut susținători prietenii mei de pe Facebook, cei virtuali și cei cunoscuți, s-au strâns 105 brăduți. Am avut ca și parteneri Comanderia templierilor din Oradea și bineînțeles gazdele din această seară conducerea Spitalului Municipal „Gavril Curteanu” Oradea. Ne dorim să transmitem mulțumiri cadrelor medicale care luptă în prima linie, o speranță pentru pacienții care sunt, acum, în saloane sau care sunt acasă și dorim să ținem un moment de reculegere, pentru cei care au pierdut lupta cu boala.”

ALIN SUCIU, medic specialist, Medicină de Urgență „Am venit aici cu foarte mare entuziasm, în semn de recunoștință pentru toți colegii care în toată această perioadă au depus eforturi susținute și au făcut foarte multe sacrificii pentru a veni in slujba cetățenilor și în slujba pacienților pe care i-au gestionat. Nu a fost deloc ușor pentru niciunul din colegii mei, indiferent de funcția pe care o au în spital, fie că vorbim despre medici asistenți, infirmieri, brancardieri, și spun asta și din poziția de medic, dar și din poziția de fost pacient care a fost infectat cu Sarscov 2.”

LIVIU LUPEA, comandant, Comanderia Templieră Oradea „Vrem neapărat să ne adresam sufletului, decât părții material de ajutorare pe care o putem face. Foarte mulți se dau de partea naturală și e bine că se întâmplă. Noi ne gândim acum la sufletele celor care pe de-o parte suferă în spitale și în al doilea rând și nu în ultimul rând, cadrele medicale care se sacrifică pentru a întreține viața celor care sunt în nevoie din cauza bolii necruțătoare."

CĂLIN BARABAȘ, director Îngrijiri, Spitalul „Gavril Curteanu” „Dorim să le mulțumim pe această cale colegilor noștri, pentru efortul pe care l-au depus aici, și această inimă coincide exact cu ziua în care Comisia Europeană prin Comisia Medicamentului, primește vaccinul, îl acceptă ca să-l putem folosi în România și Uniunea Europeană. Sperăm să fie de bun augur și să ducem lupta până la final.”

NICOLAU TEODOR, medic rezident, Spitalul „Gavril Curteanu” „Evenimentul din această seară cred că este un lucru pozitiv pentru spital și pentru ceea ce înseamnă activitate împotriva virusului SARS CoV-2. Activitatea a fost destul de dificilă. A trebuit de multe ori să ne adaptăm pe parcurs, ca să facem fața anumitor provocări pe care nu ne așteptam să le întâmpinăm."

CRISTIAN GORON, administrator, Spitalul „Gavril Curteanu” „În seara asta am încercat să facem un eveniment comemorativ pentru cei care au pierdut lupta cu acel virus nemilos și să aducem un omagiu cadrelor medicale care sunt în linia întâi.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Criză de sânge, la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași ( 8 Iulie 2021 )

  Situație disperată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași. Este criză de sânge, iar zilnic doi pacienți află că nu pot fi operați. Oamenii sunt nevoiți să aștepte zile întregi pentru a fi operați, iar medicii...

 • Se scumpește carnea de porc ( 9 Iunie 2021 )

  Carnea de porc s-ar putea scumpi cu 25%, în lunile următoare, pe fondul scumpirii furajelor. Și asta deși se înregistrează un minimum istoric al valorii porcilor la poarta fermei. Avertismentul vine din partea...

 • De mâine, EcoFest 2021 la Craiova ( 6 Iunie 2021 )

  EcoFest 2021, la start! Cea de-a XI-a ediție a festivalului internațional de Film Ecologist ECO FEST România „Pentru Sănătatea Pământului” va debuta, luni, la Craiova, iar organizatorii promit numeroase surprize pentru participanți.

 • Protest cu tractoare, organizat de Asociația Forța Fermierilor la Palatul Parlamentului ( 26 Mai 2021 )

  Asociația Forța Fermierilor a organizat, astăzi, un mars de protest cu tractoare în jurul Palatului Parlamentului. Protestatarii cer ca agricultura să fie inclusă în lista de priorități strategice de anul acesta.

 • Protest la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea ( 25 Mai 2021 )

  Protest la Colegiului Național „Emanuil Gojdu” din Oradea! Profesorii și elevii nu sunt de acord cu demiterea lui Florin Nicoară de la șefia unității școlare și vor să fie repus în funcția de director.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2