Date companie
 
 
 
 

Bucurestenii vor beneficia in continuare de subventii la caldura, iar pretul gigacaloriei va ramane astfel neschimbat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, subventii, bucuresteni, gigacalorie
 

Vesti bune pentru bucuresteni! Primaria Capitalei a decis sa subventioneze si în acest an caldura. Astfel, pretul gigacaloriei ramâne la nivelul celui din 2009, respectiv 100 de lei plus TVA.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei : "Am decis sa suportam subventia la gicacalorie si în aceasta iarna pentru toti bucurestenii! Am luat aceasta decizie chiar daca presupune un efort financiar bugetar suplimentar, pentru ca si asa oamenii traiesc vremuri grele. Pretul gigacaloriei ramâne la 100 lei plus TVA, la un prim calcul, efortul bugetar va fi de 226 milioane roni!"

Primarul Capitalei sustine ca municipalitatea trebuie sa rezolve problema R.A.D.E.T., regie pe care a comparat-o cu o gaura neagra. În luna noiembrie, va fi prezentat un raport despre R.A.D.E.T., dar si un plan de reorganizare a sa, informeaza NewsIn. Municipalitatea a mai anuntat ca, de saptamâna viitoare, 86 de mii de bucuresteni nevoiasi vor beneficia de ajutoare europene, sub forma de alimente.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2