Date companie
 
 
 
 

Bucurestenii vor beneficia in continuare de subventii la caldura, iar pretul gigacaloriei va ramane astfel neschimbat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, subventii, bucuresteni, gigacalorie
 

Vesti bune pentru bucuresteni! Primaria Capitalei a decis sa subventioneze si în acest an caldura. Astfel, pretul gigacaloriei ramâne la nivelul celui din 2009, respectiv 100 de lei plus TVA.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei : "Am decis sa suportam subventia la gicacalorie si în aceasta iarna pentru toti bucurestenii! Am luat aceasta decizie chiar daca presupune un efort financiar bugetar suplimentar, pentru ca si asa oamenii traiesc vremuri grele. Pretul gigacaloriei ramâne la 100 lei plus TVA, la un prim calcul, efortul bugetar va fi de 226 milioane roni!"

Primarul Capitalei sustine ca municipalitatea trebuie sa rezolve problema R.A.D.E.T., regie pe care a comparat-o cu o gaura neagra. În luna noiembrie, va fi prezentat un raport despre R.A.D.E.T., dar si un plan de reorganizare a sa, informeaza NewsIn. Municipalitatea a mai anuntat ca, de saptamâna viitoare, 86 de mii de bucuresteni nevoiasi vor beneficia de ajutoare europene, sub forma de alimente.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • R.A.D.E.T. pregătește scumpirea energiei termice pentru bucureșteni ( 26 Ianuarie 2019 )

  Vin vremuri și mai grele pentru locuitorii Bucureștiului! Beneficiarii energiei termice furnizate de RADET vor plăti mai mult la căldură și apă caldă. Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General...

 • RADET se pregătește de sezonul de încălzire ( 1 Octombrie 2018 )

  RADET anunță că rețeaua de termoficare este pregătită pentru noul sezon de încălzire. Compania poate furniza căldură, la cerere, spitalelor, școlilor, grădinițelor, căminelor de bătrâni și altor instituții.

 • Încep probele la căldură ( 3 Octombrie 2017 )

  Bucureștenii vor avea căldură pe timpul nopții! Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice începe în această seară probele la cald la consumatorii de tip urban din Capitală.

 • Subvențiile pentru fermieri, acordate începând cu 15 octombrie ( 24 Septembrie 2017 )

  Veste bună pentru fermieri! Din 15 octombrie începe plata subvențiilor, a anunțat ministrul Agriculturii, Petre Daea, aseară, la un târg agricol organizat în Lețcani, județul Iași. Șeful Agriculturii i-a îndemnat...

 • RADET a reluat furnizarea căldurii în București, din cauza temperaturilor scăzute ( 19 Aprilie 2017 )

  Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice a reluat de marți seară furnizarea căldurii în locuințele din București, din cauza temperaturilor scăzute prognozate pentru zilele următoare. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2