Date companie
 
 
 
 

Bucuria zăpezii, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Februarie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Stana 17 feb
 

În multe zone din țară, primăvara începe să își facă simțită prezența, dar, la Stâna de Vale din județul Bihor, iarna este în drepturi depline. Stratul consistent de zăpadă este prilej de bucurie pentru turiștii din țară și din străinătate, care au umplut stațiunea în acest weekend. Pe pârtiile de schi, zăpadă și tubing este un adevărat furnicar. Pe lângă posibilitățile de a practica sporturi de iarnă, turiștii de toate vârstele se pot plimba în aer liber, pe jos ori cu ATV-ul, atrași de peisajul de basm din zonă.

VOX ”Am venit să profit de vacanță. Totul e foarte frumos și abia aștept să mă dau cu schiurile.”

VOX ”Stâna de Vale este o stațiune foarte frumoasă, după cum se vede. Este zăpadă foarte mare. Sunt copii foarte mulți aici. Este o zi minunată, pentru o zi cu activități cu copii, de la mic, la mare, cu toată familia, inclusiv suntem aici cu toți vecinii.”

VOX ”Zăpada este nemaipomenită, am venit să schiem. Am venit împreună cu clasa, cu școala.”

Pentru elevii care sunt în vacanță, Stâna de Vale este locul potrivit în care să își petreacă zilele libere, să se distreze și să se încarce cu energie. Pe lângă pârtiile de schi, săniuși ori tubing, dotate cu echipamente de transport, ei pot trăi experiențe de neuitat, în Parcul de Aventură ”Happy Land”.

MIHAELA GRAMA, manager complex hotelier ”În stațiunea Stâna de Vale ne bucurăm să avem un număr mare de turiști. Elevii sunt în vacanțe, îi așteptăm cu drag. Avem condiții avantajoase de cazare, masă, în regim hotelier sau vile.”

Turiștii sunt așteptați de gazde primitoare, cu bucate delicioase și excelente condiții de confort, pentru a se bucura de sporturi în aer liber și distracție după pofta inimii.


Bucuria zăpezii, la Stâna de Vale

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2