Date companie
 
 
 
 

Bunicii si nepotii din comuna Niculesti au plantat o livadã, in cadrul campaniei "Bunicii mei sunt cool"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, campanie, bunici, nepoti, cool, niculesti
 

Peste 100 de bunici din comuna Niculesti, judetul Dâmbovita, le-au arãtat nepotilor cum poate fi plantatã o intreaga livadã. Pomii au fost pusi la dispozitia lor de Asociatia Centrul de Politici pentru Diversitate si Securitate, in cadrul campaniei "Bunicii mei sunt cool".

NICOLAE STOICA, bunic "Bucuria de a planta cu nepotii mei un pom e o bucurie mare si extraordinarã."

MARIO LEANCA, nepot "Cu singurantã peste câtiva ani vom avea roade de la acesti copaci cred cã o sã mai plantez si peste câtiva ani."

Proiectul "Bunicii mei sunt cool" a primit o mânã de ajutor si din partea reprezentantilor Ministerului Muncii.

IOLANDA STÃNILOIU, consilier al ministrului Muncii "Imbãtrânirea nu trebuie considerata un moment de retragere sau de clacare în faþa realitãtii. Au o experientã extraordinarã pe care sã o împãrtãseascã celor tineri."

Primãria a sustinut proiectul cu un teren de peste 3000 de metrii pãtrati, pentru plantarea pomilor.

DORINEL SOARE, primarul comunei Niculesti "Pânã la sfârsitul actiunii se vor planta 300 de meri si peri iar beneficiul este evident pentru comuna noastrã."

Proiectul "Bunicii mei sunt cool" vine în contextul în care Uniunea Europeanã a declarat 2012, Anul Imbãtrânirii Active si al Solidaritãtii Intre Generatii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Copii intoxicați cu paracetamol sirop, la Botoșani ( 3 Mai 2021 )

  Copii intoxicați cu paracetamol! O fetiță de cinci ani și fratele ei, în vârstă de doi ani, din București, aflați în vacanță la bunici în județul Botoșani, au consumat accidental o doză de paracetamol de trei...

 • Reacții adverse, după vaccin ( 23 Februarie 2021 )

  Țara noastră ar putea primi, în aprilie, un al patrulea vaccin împotriva COVID-19! Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat că serul produs de compania Johnson & Johnson ar urma să fie autorizat la jumătatea lunii martie de către Agenția Europeană a Medicamentului, iar începând cu luna aprilie, ar putea ajunge primele doze și în România.

 • Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile, începând de azi ( 14 Septembrie 2020 )

  Starea de alertă se prelungește, cu încă 30 de zile, începând de astăzi, a anunțat premierul Ludovic Orban. În hotărârea de guvern au fost cuprinse și reguli pentru desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie.

 • Polițist local, anchetat pentru braconaj ( 28 Iunie 2020 )

  Polițist local din Dâmbovița, cercetat pentru braconaj! Oamenii legii au făcut patru percheziții, în localitățile Moreni, Iedera și Valea Mare, într-un dosar de braconaj cinegetic.

 • Campanie pentru speranța în viitor: ”Sfârșitul nu-i aici”! ( 14 Mai 2020 )

  Sfârșitul nu-i aici! Vom ieși din această criză mai buni, mai puternici. O campanie pentru speranța în viitor, la Național 24 PLUS.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2