Date companie
 
 
 
 

C.N.A. și-a prezentat raportul de activitate pe 2013

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raport, 2013, cna
 

Bilanț C.N.A! Activitatea pe 11 luni și jumătate a Consiliului Național al Audiovizualului se reflectă într-un raport făcut public vineri-seară. Arbitrul segmentului audiovizual din România a punctat momentele de vârf, înregistrate pe parcursul anului 2013. Luna ianuarie a însemnat retragerea licenței OTV și consemnarea în premieră a C.N.A. în raport cu MCV pe justiție. Luna aprilie a fost marcată de seria de campanii inițiate în februarie: dezbaterile cu radiodifuzorii, cu vedetele și cu tot ceea ce a însemnat pe micile ecrane campania de combatere a violenței din școli. Tot în calendarul bilanțului, luna iulie a avut o încărcătură deosebită.

LAURA GEORGESCU, președinte C.N.A. "Iulie a triplat activitatea acestei instituții, din ieșirea principalului radiodifuzor din listă, care a însemnat un număr de peste două mii de avize de remodificat.

În luna noiembrie, C.N.A. a consemnat reușita trecerii codului etic al membrului C.N.A. Un cod pe marginea căruia au avut loc dezbateri îndelungate, în jurul ideii de a tripla incriminarea incompatibilității și a conflictului de interese. Într-un bilanț general al cifrelor, Consiliul Național al Audiovizualului a dat 86 de amenzi, 120 de somații, 15 decizii de drept la replică, două decizii de retragere-aviz de retransmisie, 25 de decizii de intrare în legalitatea unor spoturi comerciale și cinci decizii de retragere audiovizuale. La prezentarea raportului, președinta C.N.A., Laura Georgescu, a punctat și parteneriatul încheiat între canalul public TVR3 și Ministerul Agriculturii. Titulatura canalului rămâne în continuare TVR 3, dar sigla nu va mai avea culoarea mov, ci verde, aceasta fiind singura modificare vizuală.

LAURA GEORGESCU, președinte C.N.A. "Dacă se modifică grila, se modifică programul, se modifică procente, trebuie să anunțe CNA."

TVR3 rămâne în monitorizare permanentă până în 10 decembrie. Canalul public TVR3 promovează, acum, prin programele sale, care includ transmisiuni naționale sau regionale, o imagine a Ministerului Agriculturii coerentă, menită să asigure un echilibru de informare națională și teritorială.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2