Date companie
 
 
 
 

Cabane mistuite de flacari, intr-o zona de agrement din Arad

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arad, incendiu, cabane, insula, muresului
 

Un incendiu a mistuit, azi-noapte, douã cabane de pe Insula Muresului, aflatã în zona de agrement a Aradului. Localnicii spun cã focul a fost pus intentionat, iar pompierii arãdeni au confirmat. Oamenii legii îl cautã acum pe incendiator.

AMBIANTÃ (pompierii scot lucruri din cabane)

VOX: "Bubuiturã si flacãrã. si atunci am iesit afarã si am strigat: Haideti, haideti afarã cã arde!"

VOX: "- Mari flãcãri? - Mari, mari de tot. da mari. - Posibil sã fie pus? - Probabil."

Cele douã case de vacantã care au luat foc se aflã la distantã de trei sute de metri una de cealaltã. În momentul în care au izbucnit flãcãrile, nu era nimeni înãuntru. Una dintre cabane apartine administratorului complexului, acuzat cã nu poate justifica niste sume de bani, iar localnicii cred cã ar putea exista o legãturã.

VOX: "Nu ne putem exprima cine, dar dupã cum spune cicã e de la curent, dar nu cred. E mai dubios. Avem sedinta de schimbare a conducerii."

VOX: "Dacã e intentionat au gresit adresa. El a crezut cã aici e sediul. Acolo care vrea sã fie sef dupãel stã."

IOAN SONCA, administrator "- Credeti cã a pus cineva foc? - Nu cred. - De la ce a luat foc? - Pãi nu am fost aici."

EUGEN URS, I.S.U. Arad "A fost destul de dificil datoritã traseului anevoios de acces. - Cauzele? - Este în curs de stabilire, împreunã cu organele de cercetare."

Pe insula Muresului sunt cinci sute de cabane de vacantã. Fiecare familie plãteste anual câte 200 de lei administratorului, pentru lucrãri de modernizare a zonei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Concert Adda, pe Insula Fundeni ( 9 August 2020 )

  Insula Fundeni a găzduit, aseară, un concert de zile mari. Adda a urcat pe șcenă, după aproape 4 luni de pauză, și a susținut un spectacol incendiar. Spectatorii au cântat alături de ea hiturile care au consacrat-o.

 • Noi concerte pe Insula Fundeni ( 8 August 2020 )

  Un nou concert, pe Insula Fundeni! În seara asta, de la ora 20:30, pe scenă va urca Adda, iar, mâine seară, este așteptată Sore. Și cei mici au parte de distracție. Astăzi, după-amiază, copiii au fost încântați...

 • Apartament în flăcări, în București ( 6 August 2020 )

  Incendiu puternic în Capitală! Un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona intersecției dintre bulevardele Mihai Bravu și Basarabia a fost cuprins de flăcări. 

 • Concert incendiar ”Azur”, pe Insula Fundeni ( 3 August 2020 )

  Show muzical de poveste, duminică seară, pe Insula Fundeni! Trupa Azur a ridicat publicul în picioare cu celebrele sale melodii. Spectatorii de toate vârstele au dansat și au fredonat pe ritmurile unor hit-uri precum „Mona"...

 • Explozie urmată de incendiu, într-un bloc de pe Calea Giulești ( 29 Iulie 2020 )

  O explozie în boxa unui bloc de pe Calea Giulești din Capitală, urmată de incendiu, a provocat panică în toată zona. Incendiul a afectat apartamentele de la parterul blocului, iar unul dintre locatari...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2