Date companie
 
 
 
 

Cafeaua electorală oferită în dar de Paște, expirată

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ialomita, candidat, paste, electoral, cafea, dar
 

Cafea expirată de o lună și jumătate! Asta au primit în dar, de Paște, sătenii dintr-o comună din Ialomița, de la un candidat la primărie. Acesta s-a gândit să le facă un cadou electoral votanților, însa nu s-a uitat și la ce a pus în pungi.

AMBIANȚĂ "- Asta-i cafeaua? - Da. - Și e expirată? - Naiba să o ia! Ea a spus: uite, viitoarea primariță!"

VOX "- Un cozonac, o pungă de cafea, un suc. - V-ați uitat la cafea să vedeți dacă e bună? - Dacă nu am vederea bună!"

Sătenii s-au bucurat inițial, dar s-au făcut foc și pară, atunci când au aflat că unul dintre cadourile electorale era expirat din martie.

VOX "Eu fac pomana dupa Paște. Am zis că i-o dau părintelui și sticla de suc, zic, să fie ceva mai aparte, nu doua copane. E expirată! Nenorocita, mă facea și de râs. Vai de capul meu!"

VOX "- Nu e bună, e expirată din martie. - Da? Ia uite, să le spun la copiii ăștia! - E bun așa? - Ei, cum să fie bun! Te îmbolnăvești! Îți ies pe tine câte și mai câte!"

VOX "A zis că votează fata aia și de aia ne-a dat-o. Ce înseamnă asta? Vrea să fie primariță cu șmecherii? Așa vrea ea?"

Iuliana Bodeanu va candida din partea partidului condus de Călin Popescu Tariceanu. Dacă pachetul electoral cu cafeaua expirată îi va afecta șansa de a câștiga alegerile, se va vedea pe 5 iunie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 183.000 de oameni, pentru minutul de aur al „Ceasurilor de Folclor” ( 20 Aprilie 2020 )

  Ediție specială de Paște și pe Favorit TV! Raluca Diaconu a fost gazda dumneavoastră între 15.30 și 20.00! 4 ore și jumătate în care artiștii preferați ne-au povestit, prin intermediul platformelor online cum întâmpină sfintele sărbători pascale, dar ne-au și cântat și încântat. 97,000 de oameni au urmărit, în medie, fiecare minut din programul Favorit TV.

 • ”Opriți Timpul”, de revăzut, luni, 20 aprilie, de la 10:30 ( 19 Aprilie 2020 )

  Atmosfera de mare sărbătoare de astăzi, din studiourile Național TV, poate fi revăzută și retrăită, mâine, de la ora 10.30! De Sfintele Paști, telespectatorii celui mai nou spectacol de televiziune din România...

 • Prințul Charles, mesaj de Paște pentru români ( 19 Aprilie 2020 )

  Prințul de Wales le-a adresat românilor un mesaj video, cu ocazia Paștelui ortodox. Prințul Charles, un mare prieten al României, vorbește în mesajul său despre actuala criza sanitară și își exprimă dorința de a reveni în țara noastră.

 • ”Opriți Timpul”, de Paște, de la 12.30, pe Național TV ( 18 Aprilie 2020 )

  Atmosferă de mare sărbătoare, mâine, în studiourile de la Național TV! De Sfintele Paști, producătorii celui mai nou spectacol de televiziune din România, “Opriți Timpul”, au pregătit o ediție specială maraton, de patru ore...

 • ”Opriți Timpul”, duminică, de la 12:30, la Național TV ( 17 Aprilie 2020 )

  În ziua de Paște, stăm acasă și ne uităm la o ediție marton, de patru ore, a spectacolului de televiziune „Opriți Timpul”, pe Național TV ! Alături de familia emisiunii, vor fi și cele mai iubite, talentate și amuzante...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2