Date companie
 
 
 
 

Cafeaua electorală oferită în dar de Paște, expirată

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ialomita, candidat, paste, electoral, cafea, dar
 

Cafea expirată de o lună și jumătate! Asta au primit în dar, de Paște, sătenii dintr-o comună din Ialomița, de la un candidat la primărie. Acesta s-a gândit să le facă un cadou electoral votanților, însa nu s-a uitat și la ce a pus în pungi.

AMBIANȚĂ "- Asta-i cafeaua? - Da. - Și e expirată? - Naiba să o ia! Ea a spus: uite, viitoarea primariță!"

VOX "- Un cozonac, o pungă de cafea, un suc. - V-ați uitat la cafea să vedeți dacă e bună? - Dacă nu am vederea bună!"

Sătenii s-au bucurat inițial, dar s-au făcut foc și pară, atunci când au aflat că unul dintre cadourile electorale era expirat din martie.

VOX "Eu fac pomana dupa Paște. Am zis că i-o dau părintelui și sticla de suc, zic, să fie ceva mai aparte, nu doua copane. E expirată! Nenorocita, mă facea și de râs. Vai de capul meu!"

VOX "- Nu e bună, e expirată din martie. - Da? Ia uite, să le spun la copiii ăștia! - E bun așa? - Ei, cum să fie bun! Te îmbolnăvești! Îți ies pe tine câte și mai câte!"

VOX "A zis că votează fata aia și de aia ne-a dat-o. Ce înseamnă asta? Vrea să fie primariță cu șmecherii? Așa vrea ea?"

Iuliana Bodeanu va candida din partea partidului condus de Călin Popescu Tariceanu. Dacă pachetul electoral cu cafeaua expirată îi va afecta șansa de a câștiga alegerile, se va vedea pe 5 iunie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2