Date companie
 
 
 
 

Călcată de mașina Jandarmeriei, chiar când traversa strada pe zebră

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, spital, masina, ploiesti, femeie, trecere, pietoni, strada, ranita, Jandarmerie
 

Accident produs pe o trecere de pietoni din Ploiești! O femeie în vârstă de 42 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost călcată de o mașină a Jandarmeriei. Femeia spune că s-a asigurat înainte să traverseze strada, însă, după câțiva pași, a fost lovită în plin.

VOX "De la Jandarmerie, un Logan. Pe trecerea de pietoni a fost luată!"

Mașina Jandarmeriei era condusă de un subofițer aflat în timpul serviciului. Acesta susține că nu a văzut-o pe femeie. Martorii spun, însă, că mașina Jandarmeriei circula cu viteză.

VOX "La vreo trei metri de trecerea de pietoni, a venit cu viteză, că nu avea nici semnalele acustice."

VOX "A avut viteză, și dânsa era mai în vârstă și mergea mai greu. Trebuie să ai răbdare, nu?"

Femeia a fost transportată cu o ambulanță, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

VOX "Pacienta este constientă, este stabilă hemodinamic, prezintă un traumatism cranio minor la nivelul scalpului și o contuzie la un genunchi."

FLORIN ARISTAN, șef, Poliția Rutieră Ploiești "Din accident a rezultat vătămarea ușoară a pietonului, urmând a se întocmi documentele necesare, pentru a fi declinate parchetului spre soluționare."

Accidentul a avut loc la numai 200 de metri de Inspectoratul Județean de Jandarmerie. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că șoferul mașinii nu consumase alcool, înainte de a se urca la volan.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2