Date companie
 
 
 
 

Camere de supraveghere, pe post de gardieni de criză

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : agenti, primaria, slobozia, liniste, ordine, oras, camere, supraveghere, comunitari
 

Primăria din Slobozia a găsit o metodă ieftină prin care să păstreze liniștea și ordinea în oraș, după disponibilizarea, de luna trecută, a peste 150 de agenți de pază și polițiști comunitari. Edilii locali au achiziționat camere de supraveghere, care costă mai puțin și lucrează 24 de ore din 24.

ALEXANDRU STOICA, viceprimar Slobozia "Nevoia te învatã. Am fost obligati sã gãsim aceastã formulã, pentru cã nu aveam cum sã angajam oameni."

LAURENȚIU ABAZA, Poliția Comunitară Slobozia "O camerã de supraveghere este cu mult mai ieftinã, mai putin costisitoare decât un agent comunitar, dar are rol totusi limitat. Poate excesiv de limitat fatã de ce poate face un agent comunitar."

Cetățenii nu prea sunt de acord cu noul sistem de supraveghere.

VOX: "Era bine si cu Politia comunitarã, cred cã interveneau prompt în caz de se întâmpla ceva."

VOX: "Probabil cã acesta va fi mijlocul de supraveghere al viitorului. Telefoanele sunt ascultate, mai rãmâne sã monteze pe noi, ca la animalele sãlbatice, cipuri de-alea."

O cameră costă între 300 și 4.500 de lei, iar întregul proiect depășeste 230.000 lei, sumă care va fi amortizată prin economiile salariale făcute în urma disponibilizării agenților comunitari.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2