Date companie
 
 
 
 

Campania de colectare selectivă, la final

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : colectare, deseuri, ambalaje, selectiv, reciclat
 

23 de municipii, peste trei mii de puncte de colectare și o singură provocare: aceea de a-i determina pe români să colecteze selectiv tot mai multe deșeuri de ambalaje! Acesta a fost rolul inițiativei ''Ai colectat, ai câștigat'', derulată de cea mai importantă companie de reciclare din țara noastră.

SORIN POPESCU, director firmă colectare "Campania "Ai colectat, ai castigat a fost un real succes, cetatenii au participat in mod covarsitor, gradul de participare a scos in evidenta modul in care sistemul functioneaza."

LORITA CONSTANTINESCU, director comunicare firmă colectare "Primele proiecte le-am inceput in 2006, primele servicii de colectare selectiva in 14 orase acum suntem in peste 300 de localitati urbane si rurale. Cand am inceput studiile, doar 15 la suta din cetateni participau la colectare, acum s-a ajuns la peste 40 la suta"

Peste 300.000 de oameni care au colectat selectiv cel puțin zece deșeuri de ambalaje au primit pe loc premii, de la un autoturism nou-nouț, până la mingi de plajă, brățări reflectorizante, magneți de frigider sau pixuri realizate din materiale reciclate. La momentul demarării campaniei, mai mult de cinci milioane de cetățeni aveau acces la serviciile de colectare selectivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2