Date companie
 
 
 
 

Campania ”Mergem împreună”, lansată de Național FM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Noiembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : transport, campanie, radio, artist, nationalfm, comun, stb, mergem, impreuna
 

Național FM lansează campania „Mergem împreună”! Este vorba de o campanie națională de promovare a transportului în comun, care își propune să aducă, în același loc, respectiv, tramvai, autobuz sau troleibuz, cetățenii și artiștii lor îndrăgiți. Partener în campanie este Societatea de Transport București.

ANDREI CRECI, director general, S.T.B. „Mergem împreună este o campanie în logica tuturor campaniilor pe care STB le promovează de ceva timp pentru a se conștientiza faptul că pentru a alege mijloacele de transport în comun pentru călătorul din București este cea mai bună soluție. Încercăm să determinăm pe toată lumea să folosească acest transport transport public în comun care are avantaje nenumărate.”

OANA PARASCHIV, moderator, Național FM „Mergem împreună, ăsta e mesajul pe care vrem să îl transmitem tuturor. Da, o să ne urcăm și sper să ne urcăm cât mai mulți în mijloacele de transport în comun, ca să mai lăsăm capitala asta și marile orașe ale României să mai respire și noi să nu ne mai văităm că stăm cu orele în trafic și la volan și obosiți și cu nervi.”

MIHAI GĂINUȘĂ, moderator, Național FM „Da, sunt de acord! Urcați cât mai mulți în mijloacele de transport în comun. Noi controlorii suntem pregătiți pentru voi. Biletul la control, dragă Oana!”

OANA PARASCHIV, moderator, Național FM „Cartela la control, dragă Mișu, că am evoluat. O să fim alături de voi în orice autobuz sau tramvai vă urcați și o să ne vedeți și pe noi, pentru că nu doar în frecvențe o să ne auziți, ci o să ne și vedeți acum.”

LIVIU ZORILĂ, reprezentant, Asociația Edit „Suntem foarte bucuroși că ne-am alăturat acestei campanii, noi ducem lupte grele în acest domeniu al educației rutiere și al traficului rutier. Sperăm ca prin intermediul acestei campanii să convingem cât mai mulți oameni să folosească mijloacele de transport în comun pentru că într-un oraș în care cetățenii folosesc transportul în comun este și u oraș civilizat, dar și mult mai sigur.”

Artiștii s-au alăturat inițiativei cu inima deschisă. Mai întâi, au participat la o ședință foto, pentru a realiza afișul campaniei ce poate fi văzut în toate mijloacele de transport în comun. De asemenea, au înregistrat spoturi audio ce se vor auzi în boxele autobuzelor, tramvaielor și troleibuzelor.

ADRIAN ENACHE, artist „O idee excepțională lansată de Național FM, ce ar fi, stimați bucureșteni să lăsăm măcar pentru o zi mașinile acasă și să călătorim exact ca în copilărie. Să mergem o zi cu microbuzul, cu troleibuzul, cu autobuzul. Să vedeți ce frumos e. Farmecul și nostalgia copilăriei. Sunt Adrian Enache și mă alătur acestei campanii frumoase.”

CRISTI MINCULESCU, artist „Foarte mișto! Chiar și din titlu, are o trimitere extraordinar de mișto, frumoasă și sunt sigur că mulți vor marșa la sloganul acestei campanii în a lăsa mașina măcar o zi pe săptămână acasă chiar și pentru sănătatea lor. Chiar foarte mișto, mă bucur mult că sunt aici.”

DIANA ENACHE, artistă  „Campania mi se pare foarte bună, mai ales pentru vremurile pe care noi le trăim și mai ales pentru București, unde am făcut o oră și jumătate, astăzi, drum pe care puteam să îl parcurg în 25 de minute cu metroul. Mi se pare foarte, fparte bună, mai ales că noi nu facem sport cât ar trebui, ala că ne mai forțează să mergem dintr-o stație în alta.”

RALUCA BURCEA, artistă „E foarte tare campania asta! Cred că o așteptam. Ar fi frumos să avem un București mult mai aerisit din punct de vedere al traficului, cu toții întâmpinăm astfel de probleme. Este o campanie interesantă și o susțin cu toată inima.”

ȘTEFAN STAN, artist „Mi se pare foarte curajoasă și sper să se țină cont. Adică ar conta foarte tare ca din trei membrii ai familiei care au câte o mașină fiecare, doi să renunțe, măcar doi. Și să meargă cu autobuzul.”

ANTONIO PASSARELLI, maestru bucătar ”Tu te duci la Roma, crezi că circuli cu mașina? Absolut nu! La Milano la fel, adică vorbesc de zona centrală. Este super ok transportul public.”

CORINA CHIRIAC, artistă „Mi se pare extraordinar ca artiști și public deopotrivă să ne aflăm în acelaș autobuz și la propriu și la figurat. Și pentru că se apropie sărbătorile vreau să urez tuturor La mulți ani! Să avem cu totții o călătorie de viață fericită.”

Șoferii din București au parte de cele mai grele dimineți în trafic. Petrec cu 89% mai mult timp, adică 27 de minute în plus, la fiecare 30 de minute de rulat în trafic, la orele de vârf din cursul dimineții față de orele din restul zilei, conform unui studiu realizat de compania TomTom pentru anul 2018. La nivel European, cele mai aglomerate cinci orașe sunt Moscova, Istanbul, București, Sankt Petersburg și Kiev.


Campania ”Mergem împreună”, lansată de Național FM

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Percheziție la sediul unui radio pirat, în București ( 12 Iunie 2021 )

  Intervenție în forță a mascaților, la sediul unui post de radio pirat din București! Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 5 au efectuat o percheziție domiciliară...

 • Agențiile de turism au pregătit oferte atractive, pentru sezonul estival ( 12 Mai 2021 )

  Oferte turistice atractive, pentru sezonul estival! Posibilele relaxări ale restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus le dau speranțe românilor care vor să călătorească vara aceasta. Agențiile de turism...

 • Oana și Mișu, trei ani de „Matinal Efervescent”, la Național FM ( 16 Aprilie 2021 )

  Aniversare cu surprize, la Național FM! Efervescenții Oana Paraschiv și Mihai Găinușă sărbătoresc, astăzi, 3 ani de matinal. Oana și Mișu sunt cei care vă dau trezirea, în fiecare dimineață, de luni...

 • Reacții adverse, după vaccin ( 23 Februarie 2021 )

  Țara noastră ar putea primi, în aprilie, un al patrulea vaccin împotriva COVID-19! Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat că serul produs de compania Johnson & Johnson ar urma să fie autorizat la jumătatea lunii martie de către Agenția Europeană a Medicamentului, iar începând cu luna aprilie, ar putea ajunge primele doze și în România.

 • Decizia limitării gratuităților studenților la tren, aspru criticată ( 9 Februarie 2021 )

  Decizia autorităților de a limita dreptul studenților la călătoria gratuită cu trenul, aspru criticată! Liga Studenților din Iași susține că măsura luată de către Guvern pentru scăderea deficitului bugetar este scandaloasă și solicită Executivului consultări cu reprezentanții studenților. Aceștia subliniază că nu subvențiile pentru transportul studenților sunt cea mai mare problemă din bugetul țării, ci birocrația, managementul defectuos al finanțelor publice, supradimensionarea unor instituții bugetofage, intervenționismul, corupția sau pensiile speciale care nu țin cont de principiul contributivității.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2