Date companie
 
 
 
 

Campanie pentru atragerea tinerilor la vot, inițiată de A.E.P.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : slogan, vot, tineri, campanie, autoritatea, electorala
 

"Dă un refresh la fază, gen Votează"! Acesta este sloganul prin care Autoritatea Electorală Permanentă încearcă să-i sensibilizeze pe tinerii cu vârste sub 30 de ani, ca să participe la scrutinul programat pe data de 9 decembrie. Reprezentanții A.E.P. speră ca, folosind limbajul specific generației tinere, să atragă la vot oameni care s-au dovedit dezinteresați de viața politică.

MARIAN MUHULEȚ, purtător de cuvânt, A.E.P. "Ăsta e noul limbaj pe care generația tânară îl utilizează. Este o campanie susținută de A.E.P., pentru conștientizarea importanței votului în rândurile persoanelor tinere, segmentul 18-28 de ani."

CRISTIAN PÂRVULESCU, președinte, Asociația ProDemocrația "Am văzut un sondaj de opinie în care tinerii explicau de ce nu se prezintă la vot. Tinerii nu se prezentau la vot pentru că spuneau nu sunt reprezentați și nu înțeleg care este semnificația votului lor."

Campania a costat 50.000 de euro și va fi însoțită de o serie de clipuri audio pentru radioul public, dar și pentru cele private, în paralel cu popularizarea lor pe rețelele de socializare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Reacții adverse, după vaccin ( 23 Februarie 2021 )

  Țara noastră ar putea primi, în aprilie, un al patrulea vaccin împotriva COVID-19! Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat că serul produs de compania Johnson & Johnson ar urma să fie autorizat la jumătatea lunii martie de către Agenția Europeană a Medicamentului, iar începând cu luna aprilie, ar putea ajunge primele doze și în România.

 • Desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, contestată la C.C.R. ( 18 Februarie 2021 )

  PSD a sesizat Curtea Constituțională, referitor la Legea pentru aprobarea Ordonanței de Urgență din 2019 privind desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989. Magistrații constituționali...

 • Trei tineri, căutați de salvamontiști la apelul unui părinte prea grijuliu ( 23 Ianuarie 2021 )

  Alarmă falsă, în cazul unor tineri bucureșteni plecați în drumeție pe Vârful Moldoveanu! O echipă de salvamontiști din Argeș a plecat, vineri seară, în căutarea celor trei tineri, după ce un părinte a anunțat că...

 • Liderii, la vot ( 6 Decembrie 2020 )

  Președintele țării și liderii politici au votat încă de la primele ore ale dimineții. Fiecare, a explicat pentru ce votează.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2