Date companie
 
 
 
 

Campionul de judo, Daniel Brata, arestat pentru tentativs de omor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bataie, omor, arestat, judo, oradea, consilier, campion, juridic, tentativa, brata
 

Campionul național de judo, Daniel Brata, a fost arestat! El este acuzat că, impreună cu un coleg de la lotul national de judo, ar fi snopit în bătaie un tânăr. Incidentul a avut loc luna trecută, într-un bar din Oradea. În urma loviturilor, victima a rămas cu pareză pe partea dreaptă a corpului. Incidentul, în care au fost implicați cei doi sportivi, a avut loc în noaptea de 12 spre 13 iulie. Victima este un consilier juridic, in varsta de 25 de ani, de la o firmă din Oradea.

ADRIAN POPA, victima "-Te-au lovit cu mâna, cu piciorul? -Cu piciorul, pumn aici și aici."

Victima susține cã Daniel Brata i-ar fi oferit 15 mii de euro ca sã nu depunã plângere. Avocatul apararii , care este nemulțumit de acuzația adusã sportivului, neaga afirmatia victimei.

DORIN CABA, avocat "Nu poate fi vorba aici de tentativã de omor, ci de vãtãmare corporalã gravã. Nu existã element cã Daniel Brata a intenționat sã omoare."

În urma loviturilor primite, tânărul consilier juridic a fost internat la Spitalul Județean din Oradea, cu multiple fracturi craniene. El a suferit două intervenții neuro-chirurgicale. Medicii spun că el ar putea vorbi normal abia peste un an.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2