Date companie
 
 
 
 

Candidați matinali

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Vot candidati Primaria Cap
 

Primăria Capitalei, marea miză a alegerilor locale! Matinali, candidații au ieșit rând pe rând la vot, în speranța că îi vor mobiliza și pe bucureșteni.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE, candidat la Primăria Capitalei

"Ieșiți la vot, oameni buni, votați cu cine doriți dumneavoastră. Prezența dumneavoastră la vot contează. Votați cu demnitate, onoare și curaj pentru viitorul dumneavoastră."

GABRIELA FIREA, candidat la Primăria Capitalei

"Am votat cu gândul la toți tinerii din București, de asemenea, la seniorii Capitalei noastre, la copii și la adulți, la persoane sănătoase, dar care vor să facă prevenție, dar și la persoane cu dizabilități. Am votat cu gândul la oamenii care vor să aibă din nou parcurile curate în Capitală, care vor să vadă că pe șantiere se lucrează și că sunt rezultate în ceea ce privește fluența în trafic, problema termoficării și, de asemenea, siguranța în școli și lupta reală împotriva drogurilor."

NICUȘOR DAN, candidat la Primăria Capitalei

"Am votat pentru onestitate și realism în viața publică. E important ca oamenii politici să ne spună pe unde suntem și ce putem realist să facem și am votat împotriva mafiei imobiliare. Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot, pentru că e un moment în care ei decid direcția în care noi o să mergem."

SEBASTIAN BURDUJA, candidat la Primăria Capitalei

"Am votat pentru schimbare, pentru toți bucureștenii care știu că acest oraș merită mai mult. Îi chem pe toți la vot, este un drept și sunt convins că la finalul acestei zile vom avea cu toții lucruri de sărbătorit și surprize foarte plăcute pentru acest oraș și oamenii lui minunați."

Aceștia și-au exprimat speranța într-o prezență numeroasă la urne, pentru legitimitatea viitorului edil.


Candidați matinali

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2