Date companie
 
 
 
 

Candidații la prezidențiale și-au exercitat dreptul de a vota

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : udrea, diaconescu, ponta, vot, Oprescu, macovei, tariceanu, funar, iohannis
 

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "Ca de fiecare dată, candidații s-au prezentat la urne încă de la primele ore ale dimineții. Ei au făcut apel către alegători să vină să-și exercite dreptul la vot, sperând într-o rată a absenteismului cât mai mică."

Candidatul independent Gheorghe Funar a votat la ora 7.00, el venind la secția de votare îmbrăcat în costum popular. Elena Udrea a votat la sectia de la Liceul "Mihai Eminescu", la ora 9. Devreme au venit la sectiile de votare si Klaus Iohannis si Calin Popescu Tariceanu.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU "Eu cred că este momentul să închidem un capitol nefast al evoluției politice a României și, anume, regimul Băsescu și să întoarcem o pagină care să însemne revenirea la formalitate, la instituții politice puternice, credeibilitatea cetățenilor, mă refer la cele trei instituții ale democrației, legislativ, executiv și justiția, și eforturile mele vor fi dedicate acestui scop, de a reda încrederea, bunăstarea cetățenilor. România a avut mult de suferit în aștia zece ani și merită mai mult. "

Victor Ponta a venit la vot impreuna cu sotia sa Daciana Sarbu, și primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Dan Diaconescu a venit să voteze la Liceul "Jean Monnet" din Capitală, dar nu a putut vota, deoarece adresa sa din buletin este în alt cartier.

DAN DIACONESCU "Astăzi, în baza dreptului de a candida la președinție, aveam dreptul să votez oriunde, așa spune legea, deși, țineți minte că am voie să vizitez fiecare secție. În opinia noastră, eu, ca și candidat, aș putea să votez oriune, nu mai vorbesc de faptul că, de fapt, aveam voie să votez în această zonă de astfel eram și înscris în mod public la aceste alegeri. Când au ei nevoie de voturi, ei pot vota oriunde, când avem noi poporul, prostimea, nu prea putem vota. Asta e situația! Îi rog pe telespectatori să fie atenți la viitorul copiilor lor, al nepoților lor, să nu rateze această șansă, e un ultim tren al speranței, o ultimă soluție."

Monica Macovei a votat în jurul prânzului. Rând pe rând, candidații și-au exercitat dreptul la vot și și-au exprimat speranța într-o rată cat mai mare de participare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Înainte de valul patru ( 4 August 2021 )

  Klaus Iohannis susține că nu acceptă discriminări în privința românilor nevaccinați! Șeful statului a declarat, în cadrul unei vizite efectuate în Parcul Natural Comana, că pandemia nu poate fi învinsă prin discriminare, ci prin vaccinare.

 • Desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, contestată la C.C.R. ( 18 Februarie 2021 )

  PSD a sesizat Curtea Constituțională, referitor la Legea pentru aprobarea Ordonanței de Urgență din 2019 privind desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989. Magistrații constituționali...

 • Președintele Klaus Iohannis, în vizită la centrul de vaccinare de la Romexpo ( 19 Ianuarie 2021 )

  Până la 4.000 de persoane pot fi imunizate, zilnic, la centrul de vaccinare de la Romexpo din București. Este remarca președintelui Klaus Iohannis, care a vizitat, astăzi, acest centru de vaccinare.

 • Liderii, la vot ( 6 Decembrie 2020 )

  Președintele țării și liderii politici au votat încă de la primele ore ale dimineții. Fiecare, a explicat pentru ce votează.

 • Bihorenii s-au grăbit să voteze încă de la primele ore ale dimineții ( 6 Decembrie 2020 )

  Bihorenii s-au mobilizat încă de la primele ore ale dimineții și s-au prezentat la urne, pentru a-și alege reprezentanții în Senat și în Camera Deputaților, pentru următorii patru ani! Oamenii susțin că își doresc...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2