Date companie
 
 
 
 

Candidatii USL au câstigat cinci dintre sectoarele Bucurestiului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alegeri, rezultate, Oprescu, vanghelie, locale, Negoita, manescu, piedone, Chiliman, sectoare, ontanu
 

Rezultatele alegerilor locale, centralizate pana acum de Biroul Electoral Central, arata ca independentul Sorin Oprescu rãmâne primarul general al Bucurestiului, iar sectoarele 1, 3, 4, 5 si 6 ale Capitalei sunt câstigate de candidatii USL. Uneperistul Neculai Ontanu va administra, în continuare sectorul 2. Victoria lui Oprescu este impartasita si de liderii USL, chiar daca primarul reales a tinut sa-si sublinieze independenta, duminica seara, dupa comunicarea exit-poll-ului care il dadea castigator.

SORIN OPRESCU, candidat la Primaria Capitalei "Sunt mandru de increderea pe care bucurestenii mi-o acorda in continuare dupa 4 ani de mandat. Voi continua toate proiectele incepute si voi initia altele care sa dezvolte Bucurestiul."

Rezultatele partiale mai arata ca Sectorul 1 ii ramane tot liberalului Andrei Chiliman. Sectorul 3 va fi administrat de social-democratul Robert Negoitã, care l-a devansat categoric pe democrat-liberalul Liviu Negoita. In asteptarea rezultatului final al votului, Robert Negoita isi anunta deja prioritatile.

ROBERT NEGOITA, candidat USL, Primãria Sectorului 3 "Primele lucruri: anveloparea termica, taxa zero la gunoi si sa scapam de caini."

La Sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, e de neclintit. Conservatorul si-a zdrobit, adversara, pe democrat-liberala Sulfina Barbu, de la inaltimea celor peste 80 la sutã din voturi. La 5, pesedistul Marian Vanghelie face colectie de mandate. Reconfirmat de alegatori cu peste 55 la suta din voturi, el se dovedeste de neinvins. In Sectorul 6, pedelistul Cristian Poteras este marele perdant, alegatorii preferandu-l pe candidatul USL, Rares Mãnescu.

RARES MÃNESCU, candidat USL, Primãria Sectorului 6 "Emotiile foarte mari, dar vad ca acum cresc, incep sa relizez ca voi fi candidatul oficial. Pardon! Primarul! Deja presiunea e mare pentru ca daca in perioada campaniei m-am gandit strict la lupta. Acum imi dau seama de misiunea care apasa pe umerii mei."

Experienta "Geoana" ii determina, insa, pe liderii USL sa-i atentioneze pe câstigãtori sã nu se bucure prea devreme, ci sa astepte pana dupa comunicarea rezultatelor finale, ca sa deschida sampania.

VICTOR PONTA, copresedinte USL "Nu se bucura nimeni, nu se culca nimeni pana nu avem rezultatele finale."

Totusi, victoria zdrobitoare a Uniunii Social-Liberale le da aripi liderilor actualei Puteri.

VICTOR PONTA, copresedinte USL "Sunt extrem de multumit de faptul ca romanii au iesit la vot. Sunt multumit ca premier ca am dovedit ca se pot organiza alegeri corecte."

CRIN ANTONESCU, copresedinte USL "Rezultatele arata ca USL este viabila. Suntem o echipa."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2