Date companie
 
 
 
 

Capitala a găzduit în acest weekend cel mai mare târg de joburi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : joburi, targ
 

Capitala a găzduit în acest weekend cel mai mare târg de joburi! Mii de locuri de muncă, în special pentru proaspeții absolvenți au fost puse la bătaie. În timp ce companiile multinaționale caută anajați dornici să învețe, mulți tineri visează să ajungă cât mai repede șefi. Cei care s-au înghesuit să vină la târg au fost și studenții din ultimul an.

VOX:"Contează să fie într-o companie în care să te poți dezvolta frumos din punct de vedere educațional, să poți învața cât mai multe lucruri într-un timp cât mai scurt și să vezi ce-ți place. (...) Dacă mă țin de drum nu știu destul de repede în doi ani ar trebui să fiu destul de sus"

Alte persoane care au deja un job, au venit la târg să își găsescă un al doilea loc de muncă.

VOX: "Are un job care nu e bine platit si vrea un extra job.(...) la ce salariu se așteaptă soțul? 2000-3000 roni. Acum are 1200".

Mii de locuri de muncă sunt disponibile și în turism, atât în țară, cât și în străinătate, iar oferta salarială poate depăși cu mult în unele cazuri așteptările.

ADELA DAVID, angajator: "În țară pentru camerista de la 800-900 de lei și până la 4- mii de euro în străinătate pe vase de croazieră pentru bucătari șef până la manager de restaurant"

Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile pentru absolvenții și tinerii cu experiență de până la cinci ani. În funcție de numărul de locuri de muncă oferite, cele mai bine reprezentate domenii sunt IT, Inginerie, Financiar-Bancar, Retail, Consultanță, Telecom, Turism și Logistică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 • Branduri de renume, la prețuri accesibile ( 2 Octombrie 2019 )

  Toamna a sosit, iar acum este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 • Mii de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, la Romexpo ( 30 Septembrie 2019 )

  Toamna este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2