Date companie
 
 
 
 

Capitala, inchisa de viscol. PDL da vina pe Oprescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, PDL, politisti, Oprescu, filtre, viscol
 

Ninsorile însoțite de viscolul năprasnic au închis Capitala. Filtre ale polițiștilor se află la fiecare iesire din București si intrare in oraș și opresc orice vehicul.
Deși echipajele de deszăpezire au iesit pe străzi, se circulă foarte greu. Peste o mie de oameni scosi in strada de autoritati si aproape 300 de utilaje au dus bătălia cu iarna grea.

ANDREI CHILIMAN, primar, Sector 1 "E foarte greu, mai ales in conditii de viscol, trebuie sa intervii in fiecare ora sa mai treci odata ca sa lasi circulatia fluenta."

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "Deocamdată cred că putem sa facem fata cu tot ce este. S-a mai suplimentat acuma, mai ales pentru maine, ca sa putem sa pastram constant acelasi numar de utilaje, adica in jur de vreo 400, ca asta este."

In replică, democrat-liberalii consideră că Bucureștiul este "complet paralizat" și izolat de restul țării din cauza lui Sorin Oprescu. In opinia PDL, primarul general își păstrează forțele pentru amendarea pensionarilor care nu au putut să dea zăpada din fața scărilor de bloc.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "Vă dati seama ca in cateva zeci de minute se depune pe bulevardele principale si atuncea si drenajul si fluxul masinilor se face din ce in ce mai greu. Si ca sa nu blocam orasul, incercam sa-l tinem in functiune si asa o sa fie."

Oprescu a făcut apel la bucureșteni să-și lase mașinile acasă și să folosească mijloacele de transport în comun. Tocmai de aceea, numarul de garnituri de metrou a fost suplimentat, in asa fel incat acestea sa vina in statii la un interval de 3 minute.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2