Date companie
 
 
 
 

Capitala, sufocată de gunoaie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gunoaie, berceanu, bucuresti, mediu, parcul, unirii
 

Compania municipală de salubritate, bună de plătit amenzi, după ce au fost descoperite grămezi de gunoaie în Parcul Unirii din București! Cel puțin așa a anunțat șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, care a postat și un filmuleț pe pagina sa de facebook, în care se vede zona sufocată de gunoaie. Berceanu susține că s-a ajuns aici din cauză că angajații de la Salubritate „nu își fac treaba sub nicio formă”. Inițial, Berceanu anunța că vor fi aplicate amenzi și că vor fi discuții cu cei de la Primăria Capitalei, pentru a găsi o soluție, în vederea igienizării zonei. Între timp, problema gunoaielor din Parcul Unirii a fost rezolvată, însă mai sunt multe alte zone din București invadate de gunoaie.

VOX „Mai ales acum, că a venit vara, eu cred că ar trebui mult mai igienizat. Asta ar trebui făcut doar noaptea, când oamenii nu circulă pe stradă. Eu stau în sectorul 5, de exemplu, și e dezastru. E mizerie peste tot. Ar trebui să se concentreze mai mult pe curățenie.”

VOX „Este murdar. Sunt cartiere care chiar sunt murdare, chiar și în central Bucureștiului ar trebui să fie mai multă curățenie. Suntem, totuși, o capitală. A cui este vina? Primăria, pentru că nu supraveghează firmele de curățenie. Firmele, presupun că sunt ale primăriei.” 

VOX „Curățenia, spunea o vorbă bătrânească, se menține, se păstrează, nu se face. Asta ține foarte mult de educația fiecărui cetățean, din punctul meu de vedere și, din păcate, educația lipsește la români.” 

IRINA CODREANU, reporter „De 14 ani suntem membri ai Uniunii Europene, dar principiile care guvernează spațiul comunitar, printre care se numără și cel privind respectul față de mediul în care trăim, nu s-au înrădăcinat și la noi. Românii continuă să arunce gunoaie pe unde nimeresc, iar autoritățile încă mai caută soluții pentru a determina populația să păstreze curățenia măcar în spațiul public și firmele de salubrizare să-și facă treaba.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2