Date companie
 
 
 
 

Captură de pește în județul Vâlcea, descoperită de oamenii legii în camionul unui șofer

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : peste, captura
 

Captură impresionantă de pește, fără acte, în județul Vâlcea! După ce au oprit un șofer în trafic, nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au văzut că acesta avea în camion aproape o jumătate de tonă de crap, caras și plătică. Pentru marfa transportată, șoferul nu avea acte de proveniență, iar oamenii legii cred că peștele ar fi fost adus din afara țării. 

AMBIANȚĂ:"Asta e platică, asta e caras. (...) Asta e pește din Italia adus, (...) e braconat acolo." 

VOX, polițist "Am descoperit în trafic persoane ce transportau pește, (...) dintr-o țară comunitara, (...) este vorba de un amestec al speciilor de apă dulce. Circa jumătate de tonă. Este vorba de crap, caras ceea ce noi nu avem". 

Conducătorul auto care transporta marfa s-a ales cu dosar penal, iar peștele va fi scos, acum, la vânzare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Bărbatul din Iași bolnav de botulism a decedat ( 2 Decembrie 2019 )

  Bărbatul diagnosticat cu botulism a murit! În urmă cu zece zile, bărbatul în vârstă de 68 de ani, din comuna Erbiceni, județul Iași, a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, după ce a mâncat o conservă de pește...

 • Pește retras din magazine ( 4 Septembrie 2019 )

  Peste 22 de tone de pește și produse de pește au fost retrase de la comercializare, în urma unor controale efectuate de reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. 

 • 900 de kg de pește pescuit ilegal, confiscate ( 16 Iulie 2019 )

  Pește confiscat în apropiere de graniță! Polițiștii de frontieră din Tulcea au depistat, în localitatea Enisala, un cetățean român care transporta cu un autoturism aproximativ 900 kilograme de pește, precum și plase de pescuit.

 • Rețea internațională care se ocupa cu activități ilegale în pescuit, destructurată ( 14 Mai 2019 )

  150 de percheziții au fost desfășurate simultan în România, Italia, Spania, Franța și Ungaria! Vizat a fost un grup care se ocupa cu activități ilegale din domeniul pescuitului, achiziției, transportului și comercializării de pește impropriu consumului.

 • Captură de droguri ( 18 Decembrie 2017 )

  Peste o tonă de stupefiante distruse de autorități. Toate acestea au facut obiectul confiscarilor în dosarele penale soluționate de instanțe în ultimii ani. Una dintre cele mai importante capturi a fost făcută anul trecut. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2