Date companie
 
 
 
 

Carambol cu 7 mașini, la ieșirea din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, raniti, bucuresti, copii, masini, otopeni, sosea, lant, frana
 

Accident în lanț, la ieșirea din Capitală, pe șoseaua București Ploiești, spre Otopeni! 7 mașini s-au ciocnit, din cauză că un șofer imprudent nu a respectat distanța regulamentară. La fața locului au ajuns imediat câteva ambulanțe S.M.U.R.D.. Trei copii au fost răniți în accident și au fost transportați la spital.

VOX "În accident au fost implicate 7 mașini care se deplasau pe banda a treia, în sensul de mers spre Ploiești. Din accidentul rutier a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane, care au fost transportate la spitalul ”Grigore Alexandrescu” și ”Elias”."

Accidentul în lanț s-a produs la o oră la care, de obicei, sensul de mers spre Ploiești este destul de aglomerat. Deși a văzut că se circula bară la bară, conducătorul auto a pus, la un moment dat, o frână brusc. Unul dintre șoferii implicați a explicat cum s-a produs accidentul.

VOX "Aglomerație, s-a pus o frână, probabil, nerespectarea distanței dintre mașini, apoi s-a intrat în lanț. Eu am fost în ultima mașină. Copilul de aici, l-a luat ambulanța. Era plin de sânge pe față."

Câteva ore, circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate, pe o singură bandă. Polițiștii au făcut măsurători pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Șoferul vinovat va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • UNICEF: Copiii săraci, tot mai vulnerabili, din cauza pandemiei ( 27 Mai 2020 )

  Copiii și familiile vulnerabile au un acces tot mai redus la produse de bază! Potrivit unui raport realizat de UNICEF, în România, din cauza pandemiei de coronavirus, copiii aflați în situație de risc au devenit tot mai vulnerabili, reducerea activității economice determinând o creștere a numărului familiilor ale căror venituri s-au redus. 

 • Plângere penală împotriva D.S.P. București ( 26 Mai 2020 )

  Tensiuni între Primăria Capitalei și Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, din cauza situației de la Centrul Rezidențial de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Dependente - Berceni. Direcția Generală...

 • Testare în masă pentru depistarea coronavirusului, pe Arena Națională ( 25 Mai 2020 )

  Testarea în masă pentru anticorpii la Sars- Cov 2, începe de astăzi, pe Arena Națională din București! Potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, la acțiune pot participa 10.500 de bucureșteni, din toate sectoarele...

 • Bucureștenii, la promenadă ( 23 Mai 2020 )

  Mai multe zone de promenadă sunt deschise în centrul Capitalei în zilele de weekend! Primăria Municipiului București a luat această decizie împreună cu Brigada Rutieră după instituirea starii de alertă. Bucureștenii au ieșit astăzi la plimbare, dar părerile sunt împărțite în privința inițiativei municipalității. Pentru unii, este o idee foarte bună.

 • Mario Iorgulescu, decizie de arestare preventivă ( 15 Mai 2020 )

  Mario Iorgulescu va fi arestat preventiv, în urma deciziei de astăzi a Tribunalului București. Instanța a stabilit ca fiul lui Gino Iorgulescu să fie arestat pentru 30 de zile, începând cu data încarcerării. Sentința nu este...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2