Date companie
 
 
 
 

Caravana "Descoperă Rowmania" a ajuns la Alba Iulia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, primaria, urgenta, concurs, competitie, inspectorat, situatii, echipe, Caravana, alba, jurnalisti, viceprimar, iulia, Rowmania, descopera, patzaichin
 

Caravana "Descoperă Rowmania" a ajuns în acest weekend la Alba Iulia, unde multiplul campion olimpic la caiac-canoe, Ivan Patzaichin, i-a invitat pe oameni la o competiție de vâslit. La start s-au înscris 12 echipe, formate din reprezentanți ai Poliției Locale, Primăriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și localnici.

IVAN PAZTAICHIN, multiplu campion olimpic la caiac-canoe "Încercăm să atragem cât mai multă lume către apă, către vâslit. Cât mai mulți copii, tineri, chiar și bătrâni, să urce în barcă!"

Viceprimarul din Alba Iulia a participat la concurs, în echipa jurnaliștilor.

DORIN ȘERDEAN, viceprimar, Alba Iulia "M-au convins cei de la presă, să intru în echipa lor."

Mulți dintre cei care s-au aliniat la start erau la prima experiență de acest gen.

VOX "- Nu v-a fost frică? - Nu, deloc! Am mers foarte bine! Super! - Este prima dată? - Am mai vâslit, dar la bărci simple și singur."

Concursul a fost câștigat de echipa Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Alba, care va participa la Tulcea, în perioada 30 august – 1 septembrie, la marea finală a competiției. "Descoperă Rowmania" este o campanie națională de promovare a patrimoniului local și a mișcării în aer liber.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2