Date companie
 
 
 
 

Caravana Național FM, la Oradea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Caravana National FM
 

Ascultătorii Național FM se bucură de cele mai frumoase surprize. ”Fii de 10 și hai cu noi în stația de 10”, este invitația lui Mihai Dacin în aventura sa prin țară, în cadrul Caravanei Național FM care a debutat astăzi la Oradea.

 MIHAI DACIN, realizator, Național FM

"Caravana Național FM vă așteaptă între 1 și 26 aprilie în 20 de orașe ale României. Prima oprire pe 1 aprilie nu este nicio glumă, Radio rulota din care am emis între 10:00 și 13:00 a fost parcată la Oradea, mergem înspre Arad și pe zi ce trece în emisiune, veți descoperi orașele în care vom opri. Îmi place să discut cu comunitatea locală, îmi place să iau mesaje din partea celor care ne ascultă din orașele respective pentru a afla care sunt, să spunem lucrurile importante din punct de vedere turistic pe care nu ar trebui să le ratăm în orașul respectiv. Mai mult decât atât, pe radio sunt o gramadă de concursuri, iar la final ne întâlnim cu toată comunitatea de ascultători și le cadouri, avem jocuri interactive, ne distrăm, facem poze și cam despre asta este vorba în stația de 10 care e profi tot aprilie 2024, urmăriți-ne prin țară."

"Sunt ascultător fidel Național FM de mai bine de cinci ani de zile și sincer cea mai bună muzică o ascult aici."

"Mă bucur că a început chiar de aici de la noi din Oradea."

Până pe 26 aprilie, la bordul unei autorulote, studioul de radio va parcurge 20 dintre cele mai importante orașe ale României. Fiecare ascultător va afla următoarea stație de 10 din timpul emisiunii, sub întrebarea sau sloganul ”Care e următoarea stație?”.


Caravana Național FM, la Oradea

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2