Date companie
 
 
 
 

Caravana Național FM, la Șelimbăr

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Aprilie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Caravana 16 aprilie
 

Caravana Național FM Romania a ajuns, marți, la Șelimbăr, în județul Sibiu. Ascultătorii sibieni care au răspuns chemării lui Mihai Dacin, ”Fii de 10 și hai cu noi în stația de 10”, au avut parte de surprize plăcute.

MIHAI DACIN, realizator, Național FM ”Suntem la Șelimbăr astăzi, chiar așa, pe marginea Sibiului și vă mulțumim pentru faptul că ne-ați vizitat și astăzi. Ascultătorii au făcut această deplasare, pentru unii a fost chiar o plăcere pe vremea aceasta superbă să vină și să se întâlnească cu noi, să facă o plimbare până aici și într-un cartier foarte, foarte liniștit, unde am avut plăcerea să realizăm o emisiune ”Stația de 10” pe care nimeni nu o întrece, exact așa cum ne-am dorit. Vă mulțumim încă o dată pentru fidelitate!”

Aventura lui Mihai Dacin cu radiorulota prin țară continuă, până pe 26 aprilie.

MIHAI DACIN, realizator, Național FM ”Caravana Național FM continuă, mașinuța din spate se pregătește pentru următoarea tură de kilometri și, hai, ghiciți unde mergem! De fapt, nu, asta era o probă la radio! Mergem în această seară la Târgu Mureș, după care, mâine, ne vedem la Câmpia Turzii, pe strada 1 Decembrie 1918. Acultați Stația de 10!”

Ascultați Național FM, pentru a afla programul ”Stației de 10” și a vă bucura de muzică românească de calitate.


Caravana Național FM, la Șelimbăr

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2