Date companie
 
 
 
 

Caravana Național TV, în a 10-a stație

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Aprilie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Dacin Popesti
 

Caravana Național FM Romania a străbătut, deja, jumătate din țară. Vineri, Mihai Dacin a poposit cu ”Stația de 10” în orașul Popești-Leordeni din județul Ilfov. Ascultătorii Național FM care au răspuns invitației lui Mihai Dacin, ”Fii de 10 și hai cu noi în stația de 10”, au avut parte de surprize plăcute.

MIHAI DACIN, realizator, Național FM ”Primim de la prima oră a dimineții foarte multe felicitări, nu numai prin intermediul Facebook, nu numai prin intermediul telefonului, ci și, chiar aici, la caravană, unde, după ora 13:00, ne întâlnim, ca de obicei, în toate cele 20 de orașe, cu ascultătorii care au timp să vină, să ne cunoaștem și să ne facem fotografii. Ne încărcăm cu energia lor și ne bucurăm. Următoarea stație, Brașov! Ne vedem pe 15 aprilie.”

VOX ”E emisiunea pe care o ascult cu cea mai mare plăcere.”

VOX ”Vă urmăresc de vreo șapte ani de zile. Totul a început cu Oana și Mihai, dimineața, și pe urmă a continuat cu voi, cu toată echipa.”

VOX ”La mine în mașină, numai Național FM se ascultă. De dimineață, de la 06:00, de când plec de acasă, până seara la zece, Național FM.”

Aventura lui Mihai Dacin cu radiorulota prin țară continuă, până pe 26 aprilie. Ascultați Național FM, pentru a afla programul ”Stației de 10” și a vă bucura de muzică românească de calitate.


Caravana Național FM, în a 10-a stație

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2