Date companie
 
 
 
 

Caravana "Sistem si prietenii, respect pentru trecut!" a ajuns la Cetatea de Scaun a Sucevei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fonduri, suceava, europene, sistem, cetatea, respect, trecut, prietenii
 

Promovarea valorilor istorice romanesti continuă, pe bani europeni! Caravana "Sistem si prietenii! Respect pentru trecut!" a ajuns la Cetatea de Scaun a Sucevei, al patrulea obiectiv promovat in cadrul unei ample campanii finantata din fonduri europene. Asociația Star Education a organizat, in cadrul proiectului "Sistem și prietenii - Cetatea de Scaun a Sucevei - respect pentru trecut", un concert cu spectacole și turniruri medievale, toate pentru valorificarea acestei zone turistice a Bucovinei.

FLORENTINA GRIGORAS, manager proiect "Ne aflam la Suceava in cadrul caravanei " Sistem si prietenii, respect pentru trecut". Promovam astazi aici cel de-al patrulea proiect din aceasta caravana."

ZOLI TOTH, solistul trupei Sistem "Ma bucur tare mult ca o idee care s-a lansat acum un an de zile poate fi realitate."

Autoritatile locale speră ca, odată cu organizarea evenimentului, numărul de turiști care vor vizita Cetatea Sucevei să crească.

LUCIAN HARSOVSCHI, viceprimar Suceava "Speram ca pana la sfarsitul acestui proiect sa reusim sa contabilizam un numar mai mare de turisti veniti in aceasta zona, pentru ca, pana la urma, este o zona turistica. Bucovina este un tinut frumos si cetatea de scaun este una dintre cele mai frumoase locasuri care poate fi vizionat de catre turistii din tara si din strainatate."

Întreg evenimentul a fost organizat din fonduri europene, astfel că autoritățile sucevene nu au mai fost nevoite să asigure fonduri. Valoarea totală a proiectului se ridica la circa 100.000 de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2