Date companie
 
 
 
 

Carnaval la Școala Europeană 117, la un an de la intrarea în prestigiosul Club European

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scoala, parinti, copii, club, carnaval, europeana, cadre, standarde, educationale, didactice
 

Un an de scoală europeană, în București! Este vorba de Școala Europeană nr.117, din Cartierul Militari, care a împlinit, joi, un an de la intarea în Clubul European, o formă de atestare a îndeplinirii standardelor educaționale la nivelul Uniunii Europene. Pentru aniversare, cadrele didactice, impreună cu părinții și elevii au pregătit un carnaval de zile mari, care s-a dorit cu nimic mai prejos decât celebrul eveniment anual de la Veneția. Copiii, costumați în eroi din lumea poveștilor , au participat la un spectacol interactiv cu actori profesioniști.

MIRELA ION, cadru didactic, Școala Europeană nr. 117 "În această seară, sărbătorim un an de la înființarea scolii noastre europene."

PAULINA NASTASE, director, Școala Europeană nr. 117 "Este o acțiune organizată de Clubul European din școală. După cum se știe, în acestă perioadă, în Europa se desfășoară carnavalurile."

MARIANA NASCA, cadru didactic, Școala Europeană nr.117 "Să privim bucuria, prin ochii copiilor. Copii sunt minunați oricum, dar în această seară sunt extraordinar de frumoși."

În România, circa 500 de unități școlare sunt incluse în Clubul European, care certifică, astfel, respectarea standardelor educaționale ale Uniunii. Pentru a rămâne în prestigiosul club, fiecare astfel de unitate școlară trebuie să îndeplinească un punctaj. Evaluarea se face din trei în trei ani, la nivel național.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2