Date companie
 
 
 
 

Casa in flacari, in Cotroceni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cotroceni, incendiu, casa
 

Incendiu puternic în zona Cotroceni din București. O familie a rãmas sub cerul liber dupã ce casa le-a fost distrusã de flãcãri. Incendiul a izbucnit la etajul 1 al locuinței și s-a extins cu repeziciune și la acoperiș. Oamenii au reușit sã salveze doar un pat și un televizor. Toți cei cinci membri ai familiei se aflau în casã când aceasta a luat foc. Disperați, oamenii au sunat dupã ajutor iar pânã la venirea pompierilor unii dintre ei au rãmas în casã, în speranța cã mai pot salva ceva.

RADU VANCA, pompier: "Incendiul se manifesta cu flacară deschisă pe circa 200 de mp pe ambele nivele. etajul 1 și pe pod. (...) cand ați ajuns erau persoane în casă? Da, erau, erau locatarii în casă."

Vecinii povestesc cã înainte de a vedea flãcãrile au auzit un zgomot puternic.

vox vecin: "Ați auzit un zgomot ceva? o bubuitură, atât am auzit (...) era foc mare? da, era focul foarte mare."

Munca pompierilor a fost una dificilã. Imobilul este lipit de o alta clãdire vecinã și exista pericolul ca focul sã se extindã.

RADU VANCA, pompier: "Pagubele materiale sunt însemnate. da ,sunt însemnate. aproape toata casa este. dacă nu este afectată de incendiu, de apa care s-a folosit pentru stingerea incendiului."

Cei cinci oameni rãmași pe drumuri se vor adãposti la rude pânã când își vor repara casa.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2