Date companie
 
 
 
 

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a trecut in coordonarea Ministerului Sanatatii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : guvern, urgenta, ministerul, ordonanta, sanatatii, CNAS, coordonare, avize
 

Ce nu au reusit Cseke si inaintasii lui de la Ministerul Sanatatii, a obtinut Ritli! C.N.A.S. a trecut in coordonarea Ministerului Sanatatii. Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta prin care Casa Nationalã de Asigurãri de Sãnãtate trece în coordonarea ministerului condus de Ritli Ladislau. Seful Sanatatii a mentionat cã CNAS îsi pãstreazã autonomia si rolul de ordonator principal de credite.

RITLI LADISLAU, ministrul Sanatatii "Pânã astãzi, Ministerul Sãnãtãtii, care rãspunde de coordonarea si controlul implementãrii politicilor de sãnãtate prevãzute în programul de guvernare, nu avea instrumente de influente realã asupra definirii unor elemente strategice financiare a CNAS. (...) Ministerul Sãnãtãtii are rol de coordonataor al Casei de Asigurãri de Sãnãtate."

Ministrul Sãnãtãtii a explicat si care sunt intrumentele prin care ministerul isi va indeplini rolul de coordonator al Casei Nationale de asigurari de Sanatate.

RITLI LADISLAU, ministrul Sanatatii "Dupã lungi tratative, am cãzut de acord ca instrumentul sã fie avizare sau aviz conform, dupã caz, pe diferite elemente. Anume, pe proiectul de bugetul de venituri si cheltuieli a CNAS, rectificarea bugetului, proiecte de acte normative ale CNAS, planul de activitate si raportul anual, statutul, documentele de cooperare internationalã."

Ritli Ladislau considera ca abia acum s-a ajuns la o stare de normalitate in relatia dintre Ministerul Sãnãtãtii si C.N.A.S.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2