Date companie
 
 
 
 

Cascadorii in aer la Ghimbav

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 August 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cascadorii, cascadorii aeriene, ghimbav, piloti
 

Zeci de mii de oameni au venit în acest weekend la Ghimbav pentru a vedea cascadoriile de la TransilvAero Show. La eveniment au participat angajati ai Aeroclubului Român, ai ministerului Apararii si ai Internelor, precum si invitati speciali din strainatate.

LUCIAN BARNA, organizator TransilvAero Show : "Astazi a fost un pic mai bine deaorece am avut briza si deja motoarele au început sa traga altfel, am avut alta finete, pilotii deja s-au acomodat cu terenul pe care evolueaza. (...) N-ai pe cine sa spui ca a fost mai bun, Fortele Aeriene au evoluat asa cum au evoluat, a fost ministerul de Interne, au fost cei privati, au fost cei din cadrul Aeroclubului, nu pot sa spun care a fost punctul forte, dar parerea mea e ca tot ce s-a întâmplat aici a fost forte!"

Potrivit newsin, organizatorii estimeaza ca 50 de mii de oameni au asistat la spectacolul de la Ghimbav.

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Concurs de snowmobile, în stațiunea Stâna de Vale ( 23 Februarie 2019 )

  Motoare turate la maximum, în regatul zăpezii de la Stâna de Vale! 50 de participanți din din România și șase din Polonia s-au luat la întrecere în cadrul celei de-a șasea ediții a concursului de snowmobile EMF Extreme, organizat...

 • Un maistru militar de la unitatea din Ghimbav, găsit împușcat în cap ( 30 Septembrie 2018 )

  Moarte misterioasă la unitatea militară din Ghimbav, județul Brașov. Un maistru militar a fost găsit împușcat în cap, într-un birou al unității. Medicii de la Ambulanță, care au intervenit la fața locului, au putut doar să constate decesul.

 • BIAS 2018, show aeronautic în onoarea Centenarului Unirii ( 28 Iulie 2018 )

  Show aviatic de excepție, la Băneasa, în onoarea Centenarului Unirii. Aeroportul ”Aurel Vlaicu” a fost gazda Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition 2018, un spectacol de forță aeriană, care a impresionat spectatorii...

 • Un avion militar IAR 99 Șoim, prăbușit la Bacău ( 16 Iulie 2018 )

  Un avion militar IAR 99 Șoim s-a prăbușit în apropierea localității Nicolae Bălcescu, din județul Bacău, în timpul unui zbor de antrenament. Cei doi militari aflați la bord s-au catapultat și au căzut într-un lac de acumulare.

 • Reuniune emoționantă la Deveselu ( 14 Iunie 2018 )

  Reuniune emoționantă la Deveselu. Piloții de vânătoare s-au reunit, într-o adunare la care a participat chiar Ion Dobran, singurul luptător aviatic din al Doilea Război Mondial, care a rămas în viață.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2