Date companie
 
 
 
 

Case în flăcări, în Berceni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, case, Berceni
 

Incendiu puternic în Cartierul Berceni din Capitală! Acoperisul unei case a luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune și la o locuință alăturată. Într-una din case se aflau două persoane. Una dintre ele a ieșit singură, iar un bărbat a fost scos de pompieri și dus de urgență la spital. Omul avea probleme medicale grave și a suferit un atac de panică și arsuri ușoare la nivelul capului. Pompierii sosiți la fața locului au reușit să lichideze incendiul, dar au ars aproximativ 200 de metri pătrați de acoperiș. 

"Imediat ce va fi externat, va fi preluat de echipa noastră de la asistență socială, iar pentru cealaltă casă afectată îi vom ajuta pe locatari oferindu-le materiale de construcție pentru a-și aduce casa la forma inițială. 

VOX, pompier: "Suprafața afectată este de 150-200 m, iar cauza în curs de cercetare." 

Pompierii spun că pagubele sunt mari. Aceștia fac cercetări pentru a afla cauza incendiului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2