Date companie
 
 
 
 

Case mistuite de incendiu, în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, bucuresti, case, foc, Posada
 

Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp. La fața locului au intervenit mai multe echipe de pompieri, cu opt autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară. De asemenea, la locul incendiului au ajuns o ambulanță și o autospecială de terapie intensivă S.M.U.R.D. și o autospecială pentru descarcerare.

VOX "- Vă dați seama că e groaznic ce se întâmplă. - V-ați speriat? - Foarte rău, foarte rău, s-a auzit o bubuitură nu am știut de la ce e."

VOX "- V-a fost frică să nu se extindă și la dumneavoastră? - Posibil, depinde ce are în pod, dacă are vreo butelie și explodează, s-ar putea să se extindă."

BOGDAN TOMA, purtător de cuvânt, I.S.U București-Ilfov "S-a constatat faptul că ardeau cu flacără deschisă și degajări foarte mari de fum mai multe proprietăți. După ce am reușit să localizăm incendiul, am constatat că e vorba de patru proprietăți, toate lipite între ele, cu degajări foarte mari de fum. Nu au fost victime care să fie surprinse de incendiu, însă, cologii mei de pe ambulanțele S.M.U.R.D. au acordat îngrijiri medicale la șase persoane care au suferit atacuri de panică și o singură persoană a fost expusă la fum. Nicio persoană nu a dorit transportul la spital.”

Pompierii vor face investigații, pentru a stabili cauza incendiului și pentru evaluarea pagubelor.


Case mistuite de incendiu, în București

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2