Date companie
 
 
 
 

Case mistuite de un incendiu uriaș, în județul Vrancea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, pompieri, incendiu, flacari, foc, gospodarii, fum, sateni, cos
 

Incendiu uriaș într-o localitate din județul Vrancea! Flăcările s-au extins cu repeziciune și au cuprins case de locuit, anexe, grajduri cu animale, cotețe de păsări și alte spații din șapte gospodării. Circa 30 de pompieri au intervenit cu nouă autospeciale pentru stingerea focului. În ajutorul lor au sărit și sătenii.

VOX ”A sărit lumea pe aici, a cărat apă, galeți cu galeți!”

VOX ”M-am dus să o caut pe bunica mea. N-am intrat, că era prea cald. Am scos-o, că voia să vină înapoi. Am ținut-o!”

VOX ”Nimic! Nici atât nu am scos. Câte am avut aici, în casa asta.”

Misiunea pompierilor a fost îngreunată de vântul care a suflat fără oprire, favorizând, astfel, intensificarea și extinderea flăcărilor.

VOX ”A fost o intervenție dificilă. Focarele au fost în număr de cinci. Suprafața foarte mare, 1.200 de mp de locuințe și anexe.”

Acum, autoritățile județene și locale caută soluții pentru ajutorarea familiilor nevoiașe afectate de incendiu. Totodată, anchetatorii trebuie să stabilească și de la ce a pornit focul, dar și care este dimensiunea pagubelor. Potrivit Mediafax, pompierii spun că este posibil ca focul a pornit de la un coș de fum necurățat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Pescador turcesc prins la braconaj, somat cu focuri de avertisment ( 16 Martie 2021 )

  Pescador turcesc, prins la braconaj pe Marea Neagră, în zona economică exclusivă a României! Polițiștii de frontieră au depistat ambarcațiunea la o distanță de aproximativ 48 mile marine de localitatea tulceană...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2