Date companie
 
 
 
 

Cătălin Ivan: Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu sistemul medical românesc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : virus, coruptie, adn, pericol, Catalin Ivan, Bogdan Stanoevici, regrete
 

Dispariția prematură a lui Bogdan Stanoevici a lăsat un gol imens pentru cei care l-au cunoscut și apreciat. După o carieră pe scenă și pe marile ecrane, a dorit să se implice în politică, pentru că își dorea o reformă reală a României. Atacat de virusul SARS-CoV-2, sistemul de sănătate românesc nu a fost suficient pentru a-l salva. Un mesaj emoționant vine de la liderul Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, care l-a cunoscut bine pe Bogdan. Au fost adversari politici în 2019, când au candidat la alegerile prezidențiale, dar cu un proiect de țară cu multe similitudini, colegi mai târziu, regăsindu-și puncte comune în dorința de a pune sănătatea și educația în prim plan.

"Imposibil să descriu în cuvinte tristețea provocată de vestea că Bogdan a pierdut lupta cu boala. Nu cu CoVid-ul. Dură și aceea, dar câștigată. A pierdut lupta cu sistemul medical românesc," scrie Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook. "Îl păstrez în memorie și în inimă pe Bogdan așa cum l-am cunoscut, un om liber, asumat, altruist, rebel, implicat, un om bun în adevăratul sens al cuvântului. Nu am auzit niciodată o vorbă rea despre nimeni de la el. Pe toți ne prețuia și avea felul lui de a fi plăcut și util oricând, în orice situație. Un om rar și o pierdere uriașă pentru noi toți. A fost un om politic care a crezut cu toată onestitatea, naivitatea și convingerea că poate să facă țara asta bine. Nu te vom uita niciodată."

Am discutat cu liderul ADN, Cătălin Ivan într-o zi tristă pentru noi toți, ziua în care trupul neînsuflețit al lui Bogdan Stanoevici a fost depus la capela cimitirului Bellu.

CĂTĂLIN IVAN, coordonator politic ADN

"Este unul dintre oamenii pe care ti-ai fi dorit să îl fi cunoscut mult mai devreme și regreți că nu ai alocat suficient de mult timp discuțiilor. E o pierdere pentru absolut toți, nu doar pentru politica românească, nu doar pentru cultura românească, e o pierdere pentru toți cei care l-au cunoscut și au avut acest privilegiu. Un om care a murit cu zile, încercând să facă bine pentru această țară, încercând să se implice cât mai mult în viața publică, din speranța că efortul său va duce mai bine românilor. Cred că această situație care nu poate fi ignorată, prin populariatea, prin personalitatea lui Bogdan Staneovici, această situație va repune lumina pe acest sistem corupt, ineficient și criminal, că nu ne ferim de cuvinte. Astăzi sistemul de sănătate din România este un sistem criminal."

Cătălin Ivan atrage atenția o dată în plus asupra pericolului din spitalele românești.

CĂTĂLIN IVAN, coordonator politic ADN

"Bogdan ne dă un semnal de alarmă și ne spune că în România, astăzi, mor români cu zile, zilnic românii mor în spitale, sau pentru că nu ajung în spitale, oameni care s-ar fi putut face bine, oameni care ajung cu boli vindecabile în spital și se îmbolnăvesc de alte boli și nu mai ajung alături de cei dragi și sfârșesc în cimitir. Sistemul medical din România este un sistem bolnav cap coadă. Nu este doar subfinanțat. În loc să vindece, sistemul medical din România omoară oameni. Avem mai bine de un an de zile de când trăim în această pandemie, dar nu pandemia este pericolul principal. Pericolul principal este că acest virus ne obligă să ajungem în spitalele din România. Doar Dumnezeu știe dacă de acolo ne mai întoarcem întregi. Vorbim despre corupție, vorbim despre căpușarea spitalelor din România și căpușarea sistemului medical de către clientela politică."

Potrivit lui Cătălin Ivan situația din spitalele românești este o reală amenințare la siguranța națională.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Polițiștii români, în topul corupților din U.E. ( 21 Iunie 2021 )

  Poliția din România este a doua cea mai coruptă din Uniunea Europeană. Cel puțin așa arată un studiu realizat de organizația nonguvernamentală Transparency International. În general, un român...

 • Pericolul furtunilor de vară ( 21 Iunie 2021 )

  Vremea se încălzește, dar nu scăpăm de ploi. Meteorologii avertizează că instabilitatea atmosferică rămâne accentuată, la nivelul întregii țări, iar cantitățile de precipitații vor fi însemnate și vor fi însoțite...

 • Rămas bun, Bogdan Stanoevici! ( 15 Ianuarie 2021 )

  Flori, lumânări și multe amintiri! Trupul neînsuflețit al actorului și omului politic Bogdan Stanoevici a fost depus la capela cimitirului Bellu, unde cei care l-au iubit și apreciat i-au putut aduce un omagiu.

 • Ne-a părăsit Bogdan Stanoevici ( 12 Ianuarie 2021 )

  Bogdan Stanoevici nu mai este printre noi. Actorul și omul politic Bogdan Stanoevici, în vârstă de 62 de ani, a decedat în această dimineață.

 • Himera educației online ( 5 Noiembrie 2020 )

  Himera învățământului online, subliniată de fostul europarlamentar Cătălin Ivan! În urma experienței sale ca membru în Comisia de învățământ a Parlamentului European, Cătălin Ivan avertizează în legătură cu consecințele negative asupra copiilor în cazul folosirii îndelungate a acestei forme de învățământ.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2