Date companie
 
 
 
 

Câteva sute de angajați ai Hidroelectrica au protestat la Palatul Victoria

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, hidroelectrica
 

Speriați de perspectiva pierderii locurilor de muncă, sute de angajați ai Hidroelectrica au organizat, sâmbătă, un protest inedit în fața sediului guvernului. Pentru a nu fi recunoscuți, manifestanții au purtat măști care îl înfățișau pe administratorul judiciar al companiei, Remus Borza.

AMBIANȚĂ - fluieră... Borza, nu uita, Hidro nu e casa ta!

VOX: "Am ieșit în stradă fiindcă domnul Borza conduce această societate după urcehe și atât. Nu ascultă de nimeni și face greșeli pe care nu o să le mai poată repara nimeni după el."

VOX: "Acest plan nu o să se răsfrângă doar asupra noastră, ci și asupra populației."

Potrivit planului de restructurare, Hidroelectrica va concedia, pâna la începutul verii, mai multe sute de angajați.

VOX sindicalist: "Câți angajați Hidroelectrica ar urma să fie concediați? 800 din Hidroelectrica și peste 500 de la filialele Hidroserv."

În timpul protestului, nu au existat incidente.

GEORGIAN ENACHE, purt. de cuv., Jandarmeria București: "S-a delimitat zona de desfășurare, iar oganizatorii au dat asigurări că vor fi respectate condițiile de organizare și desfășurare, conform legii 60."

În ciuda faptului că Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie din România, anul trecut, compania a raportat pierderi de aproape 40 de milioane de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu" din Dăbuleni ( 17 Februarie 2020 )

  Protest la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu" din Dăbuleni, județul Dolj, unde 9 elevi s-au îmbolnăvit în urma dezinfecției efectuate în școlă! Peste 100 de părinți și elevi au protestat, luni dimineață, în fața școlii.

 • Protest într-o localitate din județul Harghita, din cauza angajării unor muncitori străini ( 30 Ianuarie 2020 )

  Revoltă într-o comună din Harghita, din cauza muncitorilor străini! Angajarea a doi bărbați din Sri Lanka la brutăria din Ditrău a declanșat tensiuni majore în comună. Oamenii se tem că localitatea va fi asaltată de un val...

 • Discuții între Ministrul Justiției și grefierii nemulțumiți ( 21 Decembrie 2019 )

  Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit cu reprezentanții grefierilor, după recentele proteste ale acestora, pe fondul nemulțumirilor legate de propunerea de abrogare a legii pensiilor speciale. Pe agenda discuțiilor...

 • Șoferii de autobuze, nemulțumiți de valoarea primelor de Crăciun ( 20 Decembrie 2019 )

  Zeci de mii de constănțeni au întâmpinat dificultăți, astăzi, în drumul spre școală sau serviciu! Asta după ce, șoferii de autobuze au decis să protesteze și să nu iasă pe trasee, fiind nemulțumiți de mai multe aspecte, printre care și valoarea primei de Crăciun de anul acesta.

 • Protest sindical la CCR ( 4 Decembrie 2019 )

  Un nou protest în Capitală! În fața Curții Constituționale au protestat, astăzi, aproximativ 100 de sindicaliști din Blocul Național Sindical. Aceștia au vrut să atragă atenția la OUG 79/2017, subliniind că peste 1 milion de salariați au fost afectați de transferul contribuțiilor de la angajator la angajat. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2