Date companie
 
 
 
 

Câteva sute de angajați ai Hidroelectrica au protestat la Palatul Victoria

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, hidroelectrica
 

Speriați de perspectiva pierderii locurilor de muncă, sute de angajați ai Hidroelectrica au organizat, sâmbătă, un protest inedit în fața sediului guvernului. Pentru a nu fi recunoscuți, manifestanții au purtat măști care îl înfățișau pe administratorul judiciar al companiei, Remus Borza.

AMBIANȚĂ - fluieră... Borza, nu uita, Hidro nu e casa ta!

VOX: "Am ieșit în stradă fiindcă domnul Borza conduce această societate după urcehe și atât. Nu ascultă de nimeni și face greșeli pe care nu o să le mai poată repara nimeni după el."

VOX: "Acest plan nu o să se răsfrângă doar asupra noastră, ci și asupra populației."

Potrivit planului de restructurare, Hidroelectrica va concedia, pâna la începutul verii, mai multe sute de angajați.

VOX sindicalist: "Câți angajați Hidroelectrica ar urma să fie concediați? 800 din Hidroelectrica și peste 500 de la filialele Hidroserv."

În timpul protestului, nu au existat incidente.

GEORGIAN ENACHE, purt. de cuv., Jandarmeria București: "S-a delimitat zona de desfășurare, iar oganizatorii au dat asigurări că vor fi respectate condițiile de organizare și desfășurare, conform legii 60."

În ciuda faptului că Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie din România, anul trecut, compania a raportat pierderi de aproape 40 de milioane de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Proteste în București și în alte orașe, din cauză că elevii trebuie să poarte măști la școală ( 20 Septembrie 2020 )

  Proteste, sâmbătă, în Piața Universității și în Piața Victoriei din Capitală! Peste 300 de persoane s-au adunat în Piața Universității și circa 100 în Piața Victoriei, nemulțumiți de măsurile impuse în școli de...

 • Angajații HoReCa cer redeschiderea restaurantelor înainte de venirea frigului ( 20 August 2020 )

  Angajații din HoReCa cer redeschiderea restaurantelor înainte de venirea frigului, în condițiile în care se vor vedea nevoiți să închidă și terasele. În semn de nemulțumire și îngrijorare pentru situația în care se află, angajații au preluat ultima comandă, ieri, la ora 17:00 și au protestat timp de o oră, pașnic, respectând regulile de distanțare fizică.

 • Protest spontan, la Termocentrala Mintia ( 18 August 2020 )

  Protest spontan, la Termocentrala Mintia! Peste 140 de muncitori din tura de dimineață s-au adunat în curtea unității, nemulțumiți din cauza faptului că nu și-au încasat restanțele salariale din ultimele cinci luni.

 • Amenzi, la protestul din Piața Victoriei ( 13 Iulie 2020 )

  Protest în Piața Victoriei! Peste 200 de persoane s-au adunat duminică seara, în fața sediului Guvernului, pentru a-și arăta nemulțumirea față de proiectul de lege care impune reguli stricte privind carantina și izolarea.

 • Demersuri în sprijinul muncitorilor români din Germania ( 20 Mai 2020 )

  Autoritatile de la București fac demersuri pentru aducerea în țară a lucrătorilor români care muncesc în agricultură, în Germania, și care susțin că nu au fost plătiți. Românii au protestat în fața Consulatului țării noastre la Bonn...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2